• ⚽ RKAVV VR1 laat de punten in Voorhout ⚽

  Zaterdag 20 april 15.30uur

  Foreholte VR1  - RKAVV VR1   (2-0)

   

  Vandaag een wedstrijd die eigenlijk om 15.00 uur op het programma stond maar vanwege drukte een halfuurtje is verschoven. Er staat redelijk veel wind maar het is droog en het  zonnetje schijnt.

   

  De wedstrijd begint en de dames van Foreholte nemen het initiatief, zij zijn net even wat feller als RKAVV. Na ongeveer 10 minuten is het Emily die licht geblesseerd raak met het uitschieten van de bal maar gelukkig wel verder kan.

  Het spel speelt zich voornamelijk af op de helft van RKAVV maar echte grote kansen voor Foreholte komen er nog niet.

  Dan komt RKAVV op met en goede aanval gaat de bal naar Kim helaas weet ze de touwen niet te raken en komt de bal in de handen van de keepster.

  En nog geen 2 minuten later volgt er weer een goede schietkans  voor Kim maar helaas gaat deze er ook niet in.

  De dames van Foreholte zoeken direct  weer de aanval maar nog steeds staat de verdediging van RKAVV goed en geeft nog niets weg.

  Dan sluipt er toch een fout in de verdediging van RKAVV en Anouk verliest de bal waardoor Foreholte met 2 speelsters voor Emily staat en die red formidabel maar kan de bal niet klemvast pakken en de tweede speelster schiet de 1-0 in helaas voor Foreholte word hij afgekeurd wegens buitenspel.

  Dan ver in de blessuretijd volt er toch nog een kans voor Foreholte en word de ruststand toch bepaalt met  1-0.

   

  Arjan verteld in de rust wat er beter moet en hoe dat beter moet en dat er zeker ook meer strijd geleverd moet worden tegen het zeer fysieke Foreholte.

  Er word ook in de rust gewisseld Melanie en Louise  nemen het over van Michelle en Iris.

  Als de tweede helft begint kun je duidelijk zien dat RKAVV zich niet zomaar gewonnen geeft  en op jacht gaat naar de gelijkmaker.

  Dan na 55 minuten krijgt Romy het zwaar te verduren en mag een harde schop incasseren terwijl de scheidsrechter gewoon door laat gaan.

  In de 67ste minuut komt Rosa het veld in voor Romy.

  Het spel gaat nog steeds op en neer en gaat redelijk gelijk op maar er volgen nog geen kansen voor beide teams.

  Na 74 minuten verruild Donna het veld voor Anisa.

  Helaas voor RKAVV komt Foreholte in de 76ste minuut op 2-0 voorsprong.

  En 2 minuten later verruild Kim het veld voor Sammy.

  En 5  minuten later neemt RKAVV een achterbal en verwerkt deze niet goed en zo komt de bal bij Foreholte terecht die de 3-0 inschieten maar de goed oplettende grensrechter (Michiel) zag dat de speelster van Foreholte nog binnen de 16meter stond bij het nemen van de achterbal en zo blijft het toch 2-0.

  RKAVV heeft zeker in de tweede helft als team veel strijd geleverd maar het mocht helaas  niet baten de eindstand blijft 2-0.

  De komende 2 weken zijn er geen wedstrijden en kan RKAVV zich opmaken voor de uitwedstrijd tegen Purmerend.

rfwbs-sliderfwbs-slide