• ⚽ RKAVV Vrouwen 1 verplettert Voorschoten ‘97 Vrouwen 1 ⚽

  Zaterdag 16 september 11:00 uur

  Op deze mooie zonnige nazomer ochtend staat de laatste van drie beker poulewedstrijd op het programma tegen Voorschoten’97. Deze bezoekers zijn in de voorbereiding al getrakteerd op een nederlaag. Nooit een tegenstander onderschatten, er worden doelen gesteld en de speelwijze en standaard situaties worden doorgenomen.

  RKAVV start met de volgende 11 speelsters

  Doel:               Emily
  Defensie:        Rosa, Michelle, Alyssa en Louise
  Middenveld     Kim, Melanie en Romy
  Aanval:           Zoëy, Brechje en Lianne

  Om 11 uur fluit scheidsrechter Verhaar het startsein. De thuisploeg gaat vol gas en binnen vijf minuten worden er drie kansen gecreëerd maar helaas niet benut. In minuut zes is het dan raak Zoëy scoort de 1-0 op aangeven van Kim. Dan volgt een niet geconcentreerde fase van RKAVV met als gevolg in minuut 11 de gelijkmaker van Voorschoten’97 1-1

  De ploeg van Timmers gaat voetballen zoals de trainer het graag ziet. In minuut 24 schiet Lianne de verdiende 2-1 binnen en in de zesendertigste minuut schiet aanvoerster Romy een prachtige vrije trap van een meter of twintig in het net 3-1. Kort voor rust komt de thuisploeg op een verdiende 4-1 waar Zoëy Lianne bedient.

  In de rust gaan Brechje, Alyssa en Zoëy eruit en komen Nikki, Iris en Anisa in het veld.

  De tweede helft wordt er in hoog tempo gevoetbald in minuut drieënvijftig brengt Romy op aangeven van Melanie de stand op 5-1. Drie minuten later schiet Louise ook binnen op een assist van Melanie. De thuisploeg kan er geen genoeg van krijgen en schiet binnen twee minuten de 7-1 in de touwen, Lianne op aangeven van Romy.
  Timmers wisselt Michelle en Rosa hun vervangers zijn Anouk en Lotte.
  In de drieënzestigste minuut een corner van Romy die door Anisa wordt binnen gekopt, 8-1.
  De storm gaat even luwen, de laatste minuten krijgt de thuisploeg een opdracht mee om een fictieve achterstand om te buigen . RKAVV zet nog één keer aan. In minuut negenenzeventig schiet Anouk de 9-1 binnen. Drie minuten later is het Lianne die de dubbele cijfers op het scorebord zet 10-1. De gifbeker voor de bezoekers is nog niet leeg want Kim gooit er nog een mooie individuele actie uit en brengt de stand op 11-1. Missie geslaagd. De beker poule is gewonnen met 3 overwinningen, 20 doelpunten voor en slechts 1 tegen.

  Minuut 6: 1-0 Zoëy Assist Kim
  Minuut 11: 1-1
  Minuut 24: 2-1 Lianne
  Minuut 36: 3-1 Romy uit vrije trap
  Minuut: 47 4-1 Lianne Assist Zoey
  Rust:  Alyssa eruit Nikki erin
             Zoëy eruit Anisa erin
             Brechje eruit Iris erin
  Minuut 53: 5-1 Romy assist Melanie
  Minuut 56: 6-1 Louise assist Melanie
  Minuut 58: 7-1 Lianne assist Romy
  Minuut 58: Michelle eruit Anouk erin
                      Rosa eruit Lotte erin
  Minuut 63: 8-1 Anisa uit hoekschop Romy
  Minuut 79: 9-1 Anouk uit hoekschop via
                     Melanie
  Minuut 82: 10-1 Lianne
  Minuut 87: 11-1 Kim

rfwbs-sliderfwbs-slide