• ⚽ Vrouwen 1 verliest uit bij ARC ⚽

  Zaterdag 4 november 10:00 uur

  ARC Vrouwen 1- RKAVV Vrouwen 1

  Om 8:30 verzamelden speelsters en staf op sportpark Zegersloot in Alphen aan den Rijn.

  RKAVV verscheen op het veld met de volgende 11 speelsters.

  Goal: Kim
  Defensie: Merijn, Michelle, Anouk en Donna
  Middenveld: Lianne, Lotte, Melanie
  Aanval: Zoëy, Brechje en Romy (c)

  Onder leiding van Scheidsrechter De Jong begon om 10 uur de wedstrijd. Met Kim op goal omdat Emily door een blessure niet mocht keepen. RKAVV zat nog niet goed in haar spel en ARC profiteerde daarvan in de vijftiende minuut. Een verkeerde terugspeelbal op Kim resulteerde in de 1-0 voor de ploeg uit Alphen aan den Rijn. Kort hierna was het wederom raak en stond ARC na negentien minuten al op een 2-0 voorsprong. Door een omzetting van Lotte en Melanie op het middenveld gingen de raderen in de motor van de rood witte draaien. In de vierentwintigste minuut maakte Romy de aansluitingstreffer en bracht de stand op 2-1.
  In de drieëndertigste minuut kwam Alyssa binnen de lijnen voor Donna. RKAVV dirigeerde de wedstrijd en vlak voor rust kwamen Romy en Zoëy voor de keeper te staan. De gelijkmaker lag op de schoen van Romy maar helaas schoot ze de bal in de handen van de doelvrouw van ARC.

  In de rust werd geanalyseerd en het plan de campagne gemaakt. Merijn bleef in de kleedkamer achter en Rosa ging haar vervangen.

  RKAVV kreeg gelijk een kans op de 2-2 maar miste wederom en in de tegenstoot schakelde ARC alert om en maakte de 3-1.

  De bezoekers pakte de handschoen weer op en combinerend kwamen ze door de defensie van ARC maar wederom werd de bal in de handen van de keeper geschoten, de vijf speelsters die de aanval opgezet hadden, treurde iets te lang wat ARC direct afstrafte en de 4-1 binnen schoot.

  Twee minuten later in minuut drieënvijftig wederom een mooie aanval van RKAVV en deze kans werd door Brechje verzilverd waardoor de stand op 4-2 kwam.

  Na achtenvijftig minuten een dubbele wissel, Brechje en Lotte verlieten het veld en Nikki en Louise kwamen hen vervangen. Hierdoor schoof Lianne een linie op naar de aanval.

  ARC sloeg in minuut negenvijftig weer toe en bracht de stand op 5-1.

  Het laatste half uur kwamen de bezoekers uit Leidschendam aan voetballen toe maar konden zij het net niet vinden.


  Voetballend deed RKAVV niet onder voor de thuisploeg maar de effectiviteit ontbrak.

  Dinsdag een oefenwedstrijd tegen Ter Leede Vrouwen 3 op ons eigen sportpark de Kastelenring om 20:00 uur.

rfwbs-sliderfwbs-slide