• A.s. zondag 7 mei aanvang 14.00 uur Be Quick 1 - RKAVV 1

  De verste uitwedstrijd, nog 4 finales!

   

  We kunnen er wazig over gaan doen, maar er zijn nog 4 wedstrijden te spelen, en die moeten gewonnen gaan worden. Als we dat doen hebben we in ieder geval 2 prachtige wedstrijden in Leidschendam ( tegen HBS en Hoogeveen ) gehad en zijnwe daarnaast wellicht kampioen.  We moeten echter komende zondag eerst naar Haren om daar een hele lastige klus te klaren tegen een goede ploeg! Be Quick heeft net als wij weinig tegendoelpunten, maar zij hebben te vaak gelijk gespeeld. De eerste wedstrijd in Leidschendam eindigde dan ook typerend in 0-0. Trainer Maurizio Ceccucci mist de geblesseerde Asim Metin ( zie foto rechts ) en de geschorste Tom Plezier.

  Maurizio Ceccucci over Be Quick: We zijn de afgelopen jaren nog niet zo dichtbij geweest. Dat probeer ik de groep de hele week duidelijk te maken. Bedenk je maar eens hoe vaak je in je/een voetbal leven kampioen wordt of bent geworden! We gaan dus zondag voor de winst ondanks dat we een goede tegenstander treffen daar in Haren!

  Programma

  Na de wedstrijd zondag in Haren volgen er nog 3 wedstrijden, waarvan 2 absolute toppers in Leidschendam. Alleen door te winnen maken we die wedstrijden speciaal. Hier het resterende programma:

   

  7 mei Be Quick 1 – RKAVV 1

  14 mei RKAVV 1 – HBS 1

  21 mei VOC 1 – RKAVV 1 

  28 mei RKAVV 1 – Hoogeveen 1 

   

  Overigens denkt men in Haren ook aan 4 finales, in hun geval betreft dat de laatste periode:

  Be Quick - RKAVV - de eerste van 4 finales - Be Quick 1887

   Voor de echte supporter het adres:

   

  GSV Be Quick 1887

  Rijksstraatweg 16

  9752 AD  Haren

rfwbs-sliderfwbs-slide