• Enkele weken geleden is Marcel Riemen benoemd als bestuurslid voetbalzaken van onze club. Dit heeft tot gevolg dat hij zijn taken als Hoofd Coördinator Meiden en Vrouwen en zijn ad-interim functie TC-onderbouw neerlegt.
     
    RKAVV is verheugd aan te kondigen dat Ivo Cornet de functie van Hoofd Coördinator heeft aanvaard. Daarnaast hebben Jessie van Leeuwen en Antoine Thuis het Technisch Coördinatorschap op zich genomen. Jessie voor de MO9 t/m de MO13 ook wel bekend als onderbouw en Antoine voor de MO15 t/m de MO19 en de Vrouwen (bovenbouw en senioren).
    De drie coördinatoren zijn reeds jaren actief bij de meiden- en vrouwenafdeling van RKAVV. Marcel Riemen zegt met een gerust hart zijn taken over te dragen aan dit trio. Met hun aanstelling doet RKAVV weer een positieve stap in het realiseren van het Technisch beleid van RKAVV. Het drietal gaat nauw samenwerken en zullen elkaar ook ondersteunen in het uitvoeren en verbeteren van het reeds opgestelde Technisch Beleidsplan en het op de kaart houden van de RKAVV Meiden en Vrouwen afdeling.
     
    Op de foto van li-na-re: Antoine Thuis, Ivo Cornet en Jessie van Leeuwen
rfwbs-sliderfwbs-slide