• Het tij keren!
  Na het zeer teleurstellende verlies tegen de Zouaven spelen we komende zondag uit tegen Alcides uit Meppel. Alcides is na een sterk begin van de competitie toch afgezakt naar de een na laatste plaats in deze 4e divisie. De 2e helft van de competitie is tot dusver minder goed dan voor de winterstop en dat moeten we maar eens gaan veranderen. De concurrenten zijn zo lief geweest ook niet te winnen, dus we hebben iedereen nog in het zicht! De groep van Maurizio is op Remco Overdevest na compleet en er zijn dus meer dan voldoende opties zondag!!

  Maurizio Ceccucci over de wedstrijd tegen Alcides: Het wordt tijd dat we de grote monden weer in daden gaan omzetten! Op de trainingen weet iedereen het vaak beter en dat moet vanaf nu ook weer in de wedstrijden terug te zien zijn. Op naar de laatste 9 finales bij RKAVV. Het besef moet er zijn dat er iets moois kan gebeuren!

  Programma
  Komende zaterdag speelt RKAVV onder 23 de belangrijke uitwedstrijd tegen Katwijk. De mannen hebben het in de Noordelijke 1e divisie lastig en zullen moeten winnen om weer een beetje aan te sluiten. Volgend weekend is RKAVV vrij en speelt dan op dinsdag voor de KNVB beker tegen ’s Gravenzande. Belangrijk voor eventuele deelname aan de grote beker het nieuwe seizoen.
   
  Voor de echte supporter:
   
  M.V.V. Alcides
  Sportpark Ezinge
  Ambachtsweg 11, 7943 AE Meppel

rfwbs-sliderfwbs-slide