• Op de ALV van afgelopen woensdag 8 maart, met een historisch hoge opkomst, ging het onder meer over wie de komende jaren voorzitter van de club zou zijn. Alex Wijnen, die sinds eind 2019 met de voorzittershamer zwaaide, stelde zich herverkiesbaar, maar is door de leden niet herverkozen. Dit betekent dat de club op zoek moet gaan naar een nieuwe voorzitter.

  Kevin Koppe is gekozen als bestuurslid Voetbalzaken en René Krassenburg als bestuurslid Facilitaire zaken met ondersteuning van Allie van den Berg.

  Inhoudelijke punten die op de agenda stonden zijn niet of nauwelijks besproken derhalve zal er binnenkort wederom een ALV plaatsvinden.

  RKAVV is Alex Wijnen zeer erkentelijk voor al hetgeen hij voor onze club heeft gedaan. 

  Laten we met z’n allen een eenheid vormen en gaan voor het beste voor de club en hetgeen met grote letters boven de bar geschreven staat, WIJ ZIJN RKAVV!

  René Krassenburg heeft na de ALV te kennen gegeven per direct te stoppen als bestuurslid Facilitaire zaken. Dat houdt in dat we op dit moment 4 vacatures hebben voor het bestuur van RKAVV. Zie onderstaande vacatures met beschrijvingen per functie.

  Namens het Bestuur 

  Vacature Voorzitter

  Vacature Algemene Zaken

  Vacature Bestuurssecretaris

  Vacature Faciltaire Zaken

  Bij interesse kan je mailen naar vacature@rkavv.nl

rfwbs-sliderfwbs-slide