• Algemeen Nieuws MO17

  We bieden open trainingen aan, waarbij nieuwe meisjes die willen kennismaken met voetbal, van harte welkom zijn! Aanmelden als lid of komen proeftrainen: lidworden@rkavv.nl.

  Vermeld daarbij altijd de naam van de speelster en zijn of haar geboortedatum.

  Coördinator MO17: vacature, interesse? Mail naar jeugdzaken@rkavv.nl
  Hoofd Coördinator Jeugd: Sabine Smit, 0617146003, jeugdzaken@rkavv.nl
  Technische Commissie: Ivo Cornet, tc-vrouwen@rkavv.nl
  Oefenwedstrijd aanvragen: jeugdzaken@rkavv.nl

  Ouders/spelers opgelet
  De KNVB werkt met Sportlink. Staan de gegevens van de speler, emailadres en telefoonnummer etc. goed in Sportlink?
  Dit is belangrijk voor de officiele communicatie met RKAVV en van RKAVV met de KNVB.
  Niet minder belangrijk is de foto. Met deze foto beoordeelt de scheidsrechter of jij het bent of niet. Kortom of je speelt of niet!
  Een foto van je kind kan je zelf aanpassen via de app voetbal.nl tot 31 oktober 2019. Een speler kan dat zelf niet tot z’n 16e verjaardag! Daarna kan een speler dat zelf, mits zijn of haar emailadres bekend is bij onze ledenadministratie.
  Heb je een aanpassing of twijfel je? Stuur dan direct een mail met de juiste gegevens naar ledenadministratie@rkavv.nl opdat je geen belangrijke info misloopt.

  Team M017-1
  Trainer:
  Leider:
  Trainingstijden:
  Kleedkamer:
   
  Voorlopige teamindeling MO17-1 2019/2020
  Donna Houtman, Liz Riemen, Lianne van Oosterwijk, Emily Berry, Noëlla de Jong, Anne- Meabh Hut, Mariska Verschoor, Louise Meeuwissen, Iris Derksen, Rachel Schurink, Sara Redeker, Noa Achterhof, Jayda Doorschodt, Sidney Bakx en Esperanza van der Wijngaart.
   
  Team M017-2
  Trainer:
  Leider:
  Trainingstijden:
  Kleedkamer:
   
  Voorlopige teamindeling MO17-2 2019/2020
  Elisa Zaaijer, Kim Coelman, Robin Bracht, Yentl Salfischberger, Danique Bol, Amy Greuter, Marije Pinkse, Taenne van Baren, Liz Toorenburg, Jill Bijlaard, Liz Bentvelzen, Caitlin Olivier, Chelly Zonding, Isabel Olijhoek, Florine Bubbert, Emma Weurding en Sita van der Meer.
   
  Basisregels voor de trainingen en wedstrijden
  Minimaal 15 minuten voor aanvang van de training aanwezig bij het trainingsveld. Niet het veld betreden zolang andere teams aan het trainen zijn. Om jezelf en anderen te beschermen mogen sieraden zoals, horloges, oorbellen, halskettingen etc. niet gedragen worden. Alleen trainen in eigen voetbalkleding (NIET in RKAVV-tenue) en met scheendekkers.
  Verhinderd voor training? Tijdig afschrijven (=afmelden) bij de trainer.
  Verhinderd voor wedstrijd? Voetbal is een teamsport. In een teamsport ben je afhankelijk van elkaar en is afschrijven niet gewenst. Moet er door belangrijke omstandigheden toch worden afgemeld dan graag tijdig, uiterlijk donderdag vóór 19:00u of zodra het bekend is, bij de leiders. 
    
  Voetbalshirts
  De jeugd kent een aantal shirt-sponsoren waar RKAVV heel blij mee is. We zijn deze sponsoren dan ook zeer erkentelijk.
  Helaas is het nog niet gelukt om voor alle teams een sponsor te vinden. Maar wat niet is, kan nog komen en wij nodigen eenieder uit, die hier belangstelling voor heeft om contact op te nemen met Rob Zuiderwijk. Voor het komende seizoen betekent dit dat de ouders/verzorgers van de kinderen die niet in gesponsorde teams spelen een shirt dienen aan te schaffen.
  U kunt de shirts lenen met borg in de shop voor 15 euro. U krijgt uw geld weer terug als u dit shirt weer in goede staat inlevert. In goede staat houdt in netjes en niet verkleurd.
  Kledingshop Beltona (kantine): Deze is op zaterdag geopend van 09.00u-12.00u en soms in overleg op andere tijden!
  Er kan alleen cash betaald worden, geen pin. Een RKAVV shirt (zonder sponsor en rugnummer) kun je in bruikleen krijgen met 15 euro borg. Een RKAVV sportbroek kost 12,50 euro, RKAVV sokken 10 euro.
   
  Ooievaarspas
  De nieuw ingeschreven leden dienen z.s.m. de ooievaarspas te laten scannen bij RKAVV, dit gebeurt via Rob Zuiderwijk: penningmeesterjeugd@rkavv.nl - telefoon 06-51887854. De pas kunt u plaatsen in zijn postvakje in de commissiekamer of afgeven in het winkeltje, de Beltona Shop. Na het verwerken van de ooievaarspas kunt u deze zaterdagochtend in de Beltona Shop afhalen.
   
  Afgekeurde velden
  Als de weersomstandigheden minder worden, kunnen velden afgekeurd worden. Houd daarom goed het Twitteraccount van RKAVV in de gaten. Een afgekeurd veld houdt niet direct in dat de training niet doorgaat. Houdt daarom ook de teamgroepsapp, met de trainer daarin, in de gaten.
   
  Warme en droge kleding
  In verband met regen, wind en kou: zorg dat de kinderen een regenjack of minimaal een trainingsjack bij zich hebben en daarnaast ook droge kleding. Als het koud wordt is iedereen verplicht met lange broek te komen trainen. Zo niet: dan mag je niet trainen!
   
  Hoe te handelen bij onweer.
  1. Onweer wordt gevaarlijk voor spelers en trainers als de tijd die verloopt tussen het zien van de bliksemflits en de daaropvolgende donder minder is dan 10 seconden. Dit betekent dan dat het onweer zich globaal op 3 km afstand bevindt. Aangezien onweer zich snel kan verplaatsen, is het dan tijd maatregelen te treffen. Het bovenstaande is een vuistregel die niet altijd opgaat. Onweer kan zich soms plotseling aankondigen, al gaat er meestal wel een dreigende weersontwikkeling aan vooraf. Je moet altijd alert blijven op dergelijke ontwikkelingen. 2. Is het tijdsverschil tussen het zien van de bliksem en het horen van de donder minder dan 10 seconden, dan moet de training of de wedstrijd onmiddellijk worden onderbroken. 3. Spelers, trainers en anderen moeten zich terugtrekken in de kleedgebouwen en of kantine. 4. De training of wedstrijd moet definitief worden afgebroken als het onweer aanhoudt. Eerder staken is ook mogelijk als bijvoorbeeld door enorme neerslag het speelveld inmiddels onbespeelbaar is geworden, dan wel dat er geen uitzicht is dat het onweer snel zal ophouden. Neem geen enkel risico en volg deze instructies nauwgezet. Bij twijfel moet je het veld verlaten.

rfwbs-sliderfwbs-slide