• Bekeravontuur RKAVV voorbij

    De droom van RKAVV om de finale van de districtsbeker van de KNVB te halen spatte uiteen tegen Capelle, die beter omging met de kansen (1-3).

    De mannen van Peter Klomp begonnen aan de wedstrijd met aanvallende intenties. Binnen het kwartier kreeg RKAVV twee mogelijkheden, echter het vizier van Robin Steffens en Edwin Agyare was niet scherp. Capelle was gevaarlijk met de snelle buitenspelers. Rond de vijftiende minuut werd een voorzet vanaf rechts mooi ingekopt langs Donny van der Helm door Fanny Waandels (1-0).

    In het vervolg van de eerste helft probeerde RKAVV de gelijkmaker te forceren, resulterend in een paar kansjes, maar de scherpte was er niet. In de 37e minuut was er een geweldige kans voor Job Rijkens, echter zijn schot ging over het doel. In de aanval hierna kreeg RKAVV de deksel op haar neus. Wederom was het Fanny Waandels die beheerst scoorde (0-2). Net voor rust kreeg Remco Overdevest nog een mogelijkheid, maar zijn schot werd geblokt door de verdediging van Capelle.

    Meteen na rust beslisten de bezoekers de wedstrijd: een snelle aanval vanaf links kwam terecht bij Merlind Lajci, die goed afrondde en de 0-3 binnen schoot. RKAVV kreeg hierna nog wat kansen en één hiervan werd door de ingevallen Yani Bouras ingeschoten (1-3). RKAVV hoopte hierna op meer, het kreeg ook wat kansen, echter Capelle speelde de wedstrijd gecontroleerd uit en kreeg nog kansen om de score verder op te voeren.

    Zo eindigde het bekeravontuur van RKAVV en kan het zich nu volledig richten op de laatste wedstrijden van de competitie om handhaving te bewerkstelligen.

rfwbs-sliderfwbs-slide