• Bestuursteam zoekt nieuw talent!

  RKAVV is op zoek naar nieuwe bestuursleden. Heb je belangstelling of ken je iemand die geschikt is? Meld het bij bestuur@rkavv.nl.

  Al 100 jaar is onze club RKAVV een begrip binnen de voetbalwereld. Een club waar mensen bij elkaar zijn die het leuk vinden om samen te voetballen, naar voetbal te kijken of gewoon gezellig in de kantine een bakkie te doen. Maar ook…om bij te blijven met de laatste technische voetbalontwikkelingen, om mee te gaan op social media, een buurthuis ontwikkelen, het mooiste complex willen hebben, festivalweekenden organiseren, acties doen voor het goede doel via een heel eind fietsen of via het doen van biedingen op een veiling en nog veel meer.

  Al deze dingen willen we blijven doen maar misschien nog wel beter en meer dan tot nu toe is gedaan. Onze club is in ontwikkeling! Met vele enthousiaste vrijwilligers binnen RKAVV zijn we hard op weg.

  Vanwege het vertrek van verschillende bestuursleden zijn we op zoek naar nieuwe bestuursleden.

  In 2019 is na intern onderzoek naar voren gekomen en besloten dat we het besturen voor de bestuursleden minder tijdrovend willen maken. Tenslotte zijn het niet alleen de bestuursleden die RKAVV draaiend houden. Dat doen we met zijn allen! Het idee was en is dat we meer verantwoordelijkheden willen neerleggen bij andere vrijwilligers. Hiermee denken we binnen onze club sneller besluiten te kunnen nemen, efficiënter te kunnen besturen, waardoor het hebben van een bestuursfunctie minder tijd in beslag zal nemen en gewoon heel erg leuk is. Helaas kwam vrij snel na de invulling van de verschillende rollen in 2019, Corona om de hoek kijken. Dit heeft de start en uitvoer van de destijds uitgewerkte organisatiestructuur uitdagend en niet makkelijk gemaakt.

  Desondanks zijn er veel zaken gerealiseerd en tot uitvoer gebracht. Te denken valt aan de prachtige nieuwe kantine en keuken die zijn opgeleverd. Ook hebben we als 1 van de eerste clubs in de omgeving het voetballen (binnen de richtlijnen) gefaciliteerd tijdens de verschillende Corona Lock-downs. Er is daarnaast een nieuw kledingplan ontwikkeld en uitgerold, wat heel enthousiast door velen is ontvangen. Hier willen we graag mee verder en daarbij de club nóg groter én succesvoller maken.

  En daar hebben we jou bij nodig!

  Ben jij er klaar voor om in een enthousiast team onze club de komende periode bestaan te (be)sturen? Dan horen wij dat heel graag! We zoeken….

  Een ondersteunende Bestuurssecretaris bij wie alle correspondentie, het notuleren van vergaderingen en archiveren van relevante documentatie in goede handen is.

  Een breed inzetbaar en communicatief ervaren Bestuurslid Algemene Zaken. Hij/zij zorgt dat de communicatie intern en extern goed verloopt, onze vrijwilligers koestert en ondersteunt en de voorzitter waar nodig kan vervangen.

  Een voetbalminded Bestuurslid Voetbalzaken. Hij/zij zet samen met een team van hoofdcoördinatoren het Heren-, Dames-, Jongens- en Meisjesvoetbal en de organisatie hieromheen zo neer dat ieder op zijn/haar eigen niveau de mogelijkheid heeft om met plezier mee te doen met dit mooie spelletje.

  Een professioneel ervaren Bestuurslid Facilitaire Zaken. Hij/zij zorgt ervoor dat alle leden, familie, vrienden en bezoekers gebruik kunnen maken van een mooi en goed onderhouden complex en een gezonde en sfeervolle kantine.

  Wil je hier meer over weten? Bekijk dan de volledige functiebeschrijvingen door op de onderstaande links te klikken. Heb je interesse in een van deze functies? Of heb je vragen of suggesties hierover? Stuur dan z.s.m. een mail naar bestuur@rkavv.nl of neem contact op met de huidige voorzitter Alex Wijnen (0646626950)

  Voetbal Zaken

  Algemene Zaken

  Facilitaire Zaken

  Secretariële Zaken

rfwbs-sliderfwbs-slide