• Onze club staat voor een belangrijk jaar. Met het 100 jarige bestaan gaan we met de nieuwe kledingleverancier in nieuwe shirts spelen. Samen met Robey wordt nu het nieuwe uit- en thuistenue ontworpen. Samen met de leden willen we ook graag kijken naar een modernisatie van ons logo. Hiervoor hebben we een aantal ontwerpers gevraagd om concept logo's met ons te delen. Natuurlijk kan de keuze ook zijn om ons huidige logo te houden maar die keuze is aan onze leden. We hebben de ontwerper van ons huidige logo geïnformeerd en gevraagd wat hij er van vindt. Zijn woorden zijn: “Maak er wat van!”

    Het is goed om te vermelden dat deze logo's echt nog concepten zijn. Samen met een aantal van onze leden (en meld je zelf vooral aan als je wilt meehelpen) zal de input uit deze poll worden meegenomen in de creatie van het uiteindelijke logo. 

    Bij het invullen van deze poll vragen we ook het e-mailadres van iedereen die zijn of haar mening geeft. Zo hebben we een beeld van de mensen die hun voorkeur kenbaar hebben gemaakt.

    Deze poll zal voor een periode van maximaal zeven dagen beschikbaar zijn. Na deze periode zal de poll worden gesloten en zal de uiteindelijk uitkomst via de mediakanalen van RKAVV worden gedeeld.

    Het bestuur

    BRENG HIER JE STEM UIT

rfwbs-sliderfwbs-slide