• Beste veilingsupporter van RKAVV,
   
  Leden die open staan om betrokken te zijn bij, en om op de achtergrond mee te helpen met, de
  BRIX MAKELAARS RKAVV KERSTVEILING, voor jullie het volgende bericht:
  In dit schrijven vertellen we je, met een aantal voorbeelden, hoe je mee kunt helpen met de de BRIX MAKELAARS RKAVV KERSTVEILING. En wel met het verkrijgen van kavels die we kunnen veilen op 16 december.
   
  Restaurant
  Als je uit eten gaat kom je wellicht in de gelegenheid de restaurateur te vragen of hij een bijdrage zou willen leveren aan de veiling. Je zou zelf met de volgende suggestie kunnen komen:
  Zou je/u een diner voor 2 of 4 personen ter beschikking willen stellen inclusief een fles huiswijn en koffie na afloop. (Liever geen waardebon van bv 100 euro want dat veilt lastig omdat de ervaring leert dat er niet meer dan 100 euro op geboden zal worden.)
   
  Hotel
  Zou je/u een hotelovernachting voor twee personen voor onze veiling ter beschikking willen stellen inclusief diner en ontbijt?
   
  Voetbalwedstrijden eredivisie / eerste divisie / derby’s amateurvoetbal
  Wellicht kun je tickets regelen voor een wedstrijd ergens in NL. Van Friesland tot aan Overijssel tot aan Limburg. Alle eredivisietickets zijn welkom. Lukt het je ook nog om in de buurt een hotelovernachting erbij te regelen dan hebben we samen een heel mooi kavel. Lukt de hotelovernachting niet dan kunnen we in de veilingcie daar aandacht aan besteden en dan lukt het de veilingcie wellicht wel een overnachting er bij te regelen. En natuurlijk vice versa, wel hotel maar geen wedstrijd. Zo kunnen we dan samen voor een mooi kavel zorgen! En wat dacht je bv van de rooien tegen de blauwen op 22 april? Of de Katwijkse derby op 4 feb?
   
  Jouw netwerk
  Kijk eens in je netwerk/vriendenkring wie er een kavel ter beschikking zou kunnen/willen stellen. Of misschien staat er in het magazijn waar je werkt nog iets wat de magazijnmeneer liever ziet verdwijnen waar wij heel blij mee zijn, je weet maar nooit. Houd daarbij in je achterhoofd dat we er naar streven dat een kavel minimaal 100 euro oplevert.
   
  Veilingloterij
  Soms komt er wat op je af wat je qua beleefdheid maar beter niet kan weigeren. Bv een waardebon van iets van 25 euro. Deze kunnen we niet veilen, maar niet getreurd, deze plaatsen we in de veilingloterij van de avond. We maken 4 of 5 grote boodschappentassen met allerlei zaken die we niet kunnen veilen en deze tassen zijn de prijzen in de loterij van de avond. Dus: niet getreurd! Ook daar kunnen we wat mee!
   
  Tegenprestatie
  Sommige kavelaanbieders stellen het op prijs dat er iets op de website of social media van RKAVV verschijnt. Dit kan natuurlijk, want de kavellijst wordt in de weken voor de veiling gepubliceerd op rkavv.nl. Is het kavel van een bijzondere orde/grootte dan kunnen we er meer aandacht aan besteden. Verwachten we dat het kavel heel verschrikkelijk veel gaat opleveren, dan graag overleg want dan kunnen we deze kavelaanbieder wellicht een reclamebord aan het hoofdveld aanbieden of meenemen als WIJZIJNRKAVV partner.
   
  Opbouwen relatie
  Als je een kavel geregeld hebt is het van belang dat we na de veiling de kavelaanbieder op de hoogte kunnen stellen van het resultaat. Een emailadres en telefoonnummer helpen daarbij.
   
  Vragen
  Heb je vragen? Mail naar veiling@rkavv.nl en we helpen ”ons” graag want #WIJZIJNRKAVV!
   
  Mvg van de veilingcommissie, Rob, Jelle, Jonas, Edwin, Marcel, Marcel, Henry en Patrick.
  veiling@rkavv.nl

  Zie hieronder een voorbeeld uit het veilingboekje van 2019

rfwbs-sliderfwbs-slide