• BuurtResto viert 100 jaar RKAVV

  Op 3 mei j.l. was de BuurtResto aan de beurt om het 100-jarig bestaan van RKAVV te vieren. De plek waar de BuurtResto altijd onderdak en enorme steun van de club krijgt. 
   
  Met 72 gasten zat de kantine behoorlijk vol. Gelukkig konden de vrijwilligers dit keer rekenen op de ondersteuning van drie selectiespelers (Robin Steffens, Remco Overdevest en Tristan Croes) en twee van hun coaches (Maurizio Ceccucci en Patrick van Pruijssen). Ze hielpen met het uitschenken van de wijn en serveren van het eten. 
   
  Daarnaast waren er twee Leidschendamse koren te gast, die tussen de gangen door hun mooie liederen lieten horen. Teweten de Gatezangers, die in de coronatijd vaak in onze kantine mochten repeteren, en het Shantykoor Midscheeps. Er werd meegedeind, geklapt en meegezongen. Wat een feest! 
   
  Door de kokkinen Kitty Kres, Marina Steffens en Shirley Steffens werd weer een heerlijk diner samengesteld en alles was dan ook vers bereid. Ondersteund door Desiree vd Eijnden, Monica Visee en Edwin vd Helm. 
  Het jubileum-diner bestond uit een voorafje van carpaccio, gevolgd door een heerlijk bereide varkenshaas met champignonroomsaus, aardappelroosjes en ovengroenten. Als dessert huisgemaakte Cheesecake. Koffie met twee bonbons sloot de avond af. 
   
  Namens alle vrijwilligers van de RKAVV BuurtResto,

  Alexandra

rfwbs-sliderfwbs-slide