• Carolus Dat nieuwe TC jongens bovenbouw niet selectie (breedte sport)

    Per direct is Carolus Dat aangetreden als TC voor de bovenbouw niet selectie. RKAVV is erg blij dat Carolus de TC rol op zich neemt! Het betreft een lastige rol, gelukkig heeft Carolus ervaring. Hij is namelijk al enkele jaren actief bij de onderbouw o.a. als trainer maar ook als (organisatorisch) coördinator.  Als TC is Carolus o.a. verantwoordelijk voor de teamindelingen, aanstellen van trainers, inschrijven van teams in de juiste klasse en voorkeurstijden van thuiswedstrijden en trainingen. Carolus neemt het stokje over van Patrick van Pruijssen die zich nu volledig kan concentreren op de bovenbouw selectie.

    Met het aanvaarden van zijn TC rol komt er dus een extra functie als organisatorisch jeugdcoördinator vacant. RKAVV is nu naast coördinatoren voor JO15, JO17, JO19, MO9, MO17 en MO19 ook op zoek naar een nieuwe jeugdcoördinator voor de JO12-13.

    Als jeugdcoördinator ben je o.a. verantwoordelijk voor het aanstellen van leiders en communicatie van organisatorische zaken. Om de rol laagdrempeliger te maken is de taak van ‘Lid van Dienst’ uit het takenpakket gehaald. Heb je interesse in de jeugdcoördinator vacature kijk dan HIER voor een volledige beschrijving en meld je aan bij Sandy Verbeek via jeugdzaken@rkavv.nl. Ook met vragen kun je bij haar terecht.

    Marcel Riemen
    Voetbalzaken

rfwbs-sliderfwbs-slide