• Vrijdag 21 augustus 2020 was het dan zover. Na wekenlang afbreken, bouwen en afwerken was het dan eindelijk zover dat onze vrijwilligers van de kantinecommissie een kijkje konden nemen in ons “clubhuis van de toekomst”. Het renovatieteam onder leiding van Henry Steffens was aanwezig om iedereen rond te leiden in onze prachtige nieuwe keuken en bar. De reacties waren meer dan positief. Het daaropvolgende weekend was direct de eerste test. De bezoekers waren zichtbaar onder de indruk van het nieuwe clubhuis. Het was nog even wennen voor zowel de vrijwilligers als de bezoekers maar al snel voelde iedereen zich helemaal thuis. Is het nu al klaar, vraag je je dan af. Het antwoord is, nee natuurlijk niet. De nieuwe verlichting moet nog worden opgehangen en er moet nog veel worden afgewerkt. Dit wordt allemaal de komende periode nog afgewerkt. Kom dus vooral vaak een kijkje (en een hapje en drankje) nemen om de verdere voortgang te zien. Let er wel op dat je nu alleen nog maar met je pin kan betalen!

    Het bestuur wil in ieder geval alle betrokkenen zoals de RKAVV onderhoudsploeg, sponsoren, partners en vrijwilligers heel erg bedanken voor alle inzet. In het bijzonder willen we de renovatiecommissie enorm bedanken voor al hun inzet. Het team, bestaande uit Henry Steffens (project leiding en coördinatie), Sandy van Rijn en Sandra Gijsbertsen (financiën), Henk Damen (Technische realisatie en facilitair), Jan van Vliet (architect, ontwerp, advies en begeleiding), Paul van Welzen (advies en bouwbegeleiding), Merel Borsboom en Ron Veenstra (kantinecommissie en leveranciers), is al sinds 2017 bezig met de voorbereidingen voor deze renovatie. Al deze voorbereidingen hebben uiteindelijk geresulteerd in een nieuw clubhuis waar we meer dan trots op mogen zijn.

    Uiteraard betekent dit nieuwe prachtige clubhuis ook meer bezoekers en dus ook meer werk voor de vrijwilligers. Wil je dus ook eens ervaren wat voor feest het is om eens aan de andere kant van de bar te staan? Meld je dan snel aan om eens mee te lopen met onze ervaren heren en dames van de kantine commissie.

    Mocht je nog leuke tips, suggesties of adviezen hebben laat het ons dan weten via projecten@rkavv.nl

    (Niet op de foto bij de Buurtresto: Kitty Kres, Sabah el Mouetamid, Monica Visee, Desiree van den Eijnden, Edwin van der Helm, Zakaria en Salah)

rfwbs-sliderfwbs-slide