• Corona maatregelen RKAVV (30 nov 2021)

  Het kabinet heeft tijdens de persconferentie van 26 november nieuwe maatregelen bekend gemaakt om Corona besmettingen tegen te gaan.

  Zo moeten alle niet- essentiele sectoren de komende drie weken dicht tussen 17:00 en 05:00 uur. Deze maatregelen zijn ingegaan vanaf zondag 28 november 2021.

  Dit betekent dat er vanaf zondag geen activiteiten meer plaats mogen vinden bij RKAVV vanaf 17:00 uur.
  Mochten er teams zijn die trainingen zullen organiseren die voor 17 uur eindigen, dan krijgt u daar afzonderlijk bericht over. 

  De KNVB heeft vooruitlopend op het tweede kamer debat voor aankomend weekend (4/5 december) bepaald dat alle wedstrijden in de A-categorie worden verzet en de wedstrijden in de B-categorie door zullen gaan.
  Houd hiervoor ook de voetbal.nl app in de gaten.
  Over de weekenden erna  zal in een later stadium een beslissing worden genomen door de KNVB. 

  Ook geldt dat de kleedkamers en kantine met ingang van 29 november doordeweeks tot nader order zijn gesloten. Aankomende woendag 1 december (sinterklaasfeest) en zaterdag 4 december (wedstrijden B-categorie) zal de kantine wel open zijn, volgens de eerder genoemde voorwaarden.

  Alle eerder genoemde maatregelen (onder meer: geen publiek op het terrein etc, max 4 essentiele rij-ouders bij uit spelende teams en uit-teams compleet verzamelen voordat ze het terrein opgaan), blijven hiernaast van kracht.

  Zoals jullie ook eerder hebben kunnen lezen hebben we dringend vrijwilligers nodig die op zaterdag aan de poort controleren dat alleen de personen het terrein opkomen die er mogen zijn. Dit kan in blokken van 2 uur, of in overleg naar gelang wat past. Als dat niet lukt, dan bestaat de kans dat we helaas moeten gaan besluiten dat alle wedstrijden en trainingen op zaterdag geen doorgang kunnen vinden.

  Daarom nogmaals het dringende verzoek om je op te geven via: corona@rkavv.nl

  Mocht er spoedig meer nieuws bekend worden wat het vervolg advies van de KNVB gaat worden, dan zullen wij dit snel plaatsen op onze website.

   

  Met sportieve groet,

  Bestuur RKAVV

  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Corona maatregelen RKAVV (17 nov 2021)

  Afgelopen vrijdag zijn er vanuit de overheid extra maatregelen gepresenteerd om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan.
  Als bestuur willen we zorgen dat we als club zoveel mogelijk open kunnen blijven. Daarom hebben wij wederom gesproken over de laatste maatregelen en nieuwe besluiten genomen.
  Deze onderstaande maatregelen gaan per direct in.
  We vragen dan ook aan een ieder om zich hieraan te houden.

  Veiligheid- en hygiëneregels
  -          De algemene (hygiene)regels blijven gelden
  -          heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen;
  -          Schud geen handen;
  -          Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen;
  -          Was vaak je handen, juist ook voor en na bezoek aan de vereniging;
  -          Houd 1,5 m afstand met personen en vermijd drukte.

  Toegang tot RKAVV
  Alle amateurs, senioren en jeugdspelers kunnen blijven voetballen, maar publiek is helaas niet meer welkom bij wedstrijden en trainingen.
  Het terrein is in deze periode alleen toegankelijk voor:
  - Spelers,
  - Teambegeleiders
  - Officials in functie (scheidsrechters, journalisten, ehbo’ers en toezichthouders, bestuur- en commissieleden, barpersoneel en onderhoudsmedewerkers)
  - Strikt noodzakelijke rij-ouders (maximaal 4 personen per team).
  Zij mogen dus als enigen wel het sportcomplex op.
  Wij vragen de verenigingen die ons bezoeken terughoudend te zijn in het aantal trainers & begeleiders.
  Verzamel bij thuiswedstrijden / als bezoekende club van RKAVV buiten het sportpark en meld je als team bij de ingang.
  Er zal bij de hoofdingang hierop gecontroleerd worden.

  Kantine/Kleedkamers
  -          De kantine en kleedkamers zijn open.
  -          Iedereen vanaf 18 jaar moet een geldige QR code kunnen laten zien om de kantine te kunnen betreden (inclusief de commissiekamer en de bestuurskamer). Hier wordt op gecontroleerd.
  -          Vaste zitplaatsen zijn verplicht in de kantine. Deze sluit uiterlijk om 20.00 uur.
  -          De ingang van de kantine is gesplitst in een ingang en een uitgang. Deze zijn van elkaar gescheiden. Zorg ervoor dat je de aanwijzingen volgt en via de juiste zijde naar binnen gaat en via de juiste zijde naar buiten.
  -          Betreed de kleedkamer niet met teveel personen tegelijkertijd. Onze kleedkamers kunnen namelijk maar in zeer beperkte mate worden geventileerd.
  -          Beperk het gebruik van de kleedkamer voor het hoogstnoodzakelijke ( Douchen en aankleden) / Blijf niet hangen.
  -          Nabespreken e.d. doen we voorlopig alleen nog in de kantine of buiten.
  -          Doordeweeks zullen de kleedkamers toegankelijk blijven voor de teams die deze nodig hebben. Hierbij geldt de regel dat een coronatoegangsbewijs verplicht is voor de (amateur)sporters vanaf 18 jaar die gebruik maken van deze kleedkamers en de sportkantine.

  Uiteraard hebben we de nodige vrijwilligers nodig om dit mogelijk te maken. Help ons om dit mogelijk te maken! Schroom daarom niet om een email te sturen naar corona@rkavv.nl  of spreek een van ons aan. Ook voor vragen/suggesties kan je bij ons terecht.
  Deze regels blijven in ieder geval tot 4 december van kracht. Hoe meer vrijwilligers er zijn om te helpen, hoe meer er mogelijk kan gaan zijn.
  Wij gaan uit van ieders begrip en vragen dan ook om jullie medewerking en niet in discussie te gaan met de vrijwilligers die bij de toegangspoort staan om te controleren.
   
  Bestuur RKAVV

rfwbs-sliderfwbs-slide