• MAATREGELEN 
  Gebaseerd op de richtlijnen van de rijksoverheid (RIVM), de KNVB en het NOC*NSF heeft RKAVV de volgende maatregelen voor onze voetbalvereniging ingevoerd. Deze maatregelen zijn aangepast aan de laatste update van de rijksoverheid per 6 november 2021.

  ALGEMEEN
  Het coronavirus is nog niet bedwongen en voorzichtigheid blijft nog steeds geboden. Onder het motto 'Samen tegen corona' blijven de al geldende basisregels van het RIVM onverkort van kracht:
  • Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.
  • Hoest en nies in je ellebogen.
  • Was vaak je handen.
  • Houd, waar nodig, 1,5 meter afstand.
  • Vermijd drukke plekken.

  KANTINE
  De kantine is geopend, sluitingstijd 24.00 uur. Voor toegang naar de kantine of de toiletten is een coronatoegangsbewijs nodig.

  KLEEDKAMERS/DOUCHES
  Gebruik van kleedkamers en douches is toegestaan. Wanneer sporters naar de kleedkamer of de toiletten gaan, is een coronatoegangsbewijs nodig.

  TRAININGEN EN SPELEN VAN WEDSTRIJDEN BUITEN
  Alle teams van jeugd en senioren mogen buiten normaal trainen en wedstrijden spelen.

  TRAININGEN EN SPELEN VAN WEDSTRIJDEN IN DE SPORTHAL
  Voor spelers vanaf 18 jaar is een coronatoegangsbewijs vereist die getoond zal moeten worden bij het betreden van de locatie.

  TOEGANG PUBLIEK BIJ VELDVOETBAL
  Toeschouwers zijn welkom en mogen langs het veld staan. Behoudens het advies om 1,5 m afstand te houden gelden er overigens geen beperkingen.

  UITZONDERING TONEN CORONATOEGANGSBEWIJS
  Mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en vrijwilligers hoeven geen coronatoegangsbewijs te laten zien. Denk hierbij aan trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, alle vrijwilligers. Dit geldt niet voor ouders die meerijden naar uitwedstrijden, zij moeten binnen locaties wel een coronatoegangsbewijs tonen.

rfwbs-sliderfwbs-slide