• De Grote Clubactie is weer van start gegaan!

  De Grote Clubactie is weer van start gegaan!

  Je peroonlijke verkooppagina kun je HIER vinden.

  Op zaterdag 2 oktober kun je, als je toch met een boekje langs de deur wilt of een boekje handiger is bij familie, ophalen in de commissiekamer.

  Wanneer, waar en hoe?
  Je mag direct starten met de verkoop, de actie is gestart. Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden en buren. Let erop dat de lotenkopers 18 jaar of ouder zijn!

  Wat kunnen verkopers en Rkavv-teams verdienen en winnen?
  Verkoop je 10 of meer loten? Dan krijg je 0,50 euro per lot. Ja, ook over de eerste 10.
  Of: alle loten die je voor je team verkoopt leveren het team 1,00 euro op.
  Dat geldt zowel voor de loten die je met je boekje verkoopt als wel voor de loten die je online verkoopt.
  Bij inleveren van het boekje kun je aangeven of ze op je eigen naam (0,50 euro) komen of op naam van je team (1,00 euro). Loten die online verkocht zijn op teamnaam kunnen niet teruggezet worden naar individueel verkochte loten. Andersom wel.
  De winnaar van de individuele lotenverkoop verdient een ROBEY Winter-jas. De tweede prijs is een ROBEY Trainingstenue. De derde prijs is een voetbal.
   
  Verkoopboekje inleveren
  Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever hem dan in, in de commissiekamer. Daar staat een doos op tafel waar het boekje in kan. Dan zorgen wij dat het verder in orde komt.
  Wil je meer verkopen? Laat het weten op groteclubactie@rkavv.nl
  Houd de website van RKAVV in de gaten voor de uiterlijke inleverdatum.
  Bij inleveren van het boekje kun je aangeven of ze op je eigen naam (0,50 euro) komen of op naam van het team (1,00 euro).
   
  Wij wensen je heel veel succes met het verkopen van loten! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat. Jouw inzet is goud waard! Voor je team en voor jezelf.
   
  Met vriendelijke groet,
  De RKAVV Grote Clubactiecommissie
  groteclubactie@rkavv.nl
   
  P.S. is je naam in het onlineplatform verkeerd geschreven of sta je er niet bij, stuur dan een mail naar groteclubactie@rkavv.nl. Ook als je van team gewisseld bent! Dan passen we dat aan.

rfwbs-sliderfwbs-slide