• RKAVV heeft met ruime cijfers gewonnen. Op bezoek bij SDO, de koploper van de tweede periode, werd het 0-5 voor de formatie van Maurizio Ceccucci. De eerste kans van de wedstrijd was voor SDO. Aanvoerder Rick van der Velden kopte van dichtbij in de handen van Mike Ten Kroode. Het bleek achteraf zeldzame dreiging te zijn van de gastheren. Na zes minuten was het RKAVV dat de score opende. Uit een corner van Giorgio Achterberg haalde Jordy de Wit uit waarna de bal via de onderkant van de lat fraai in het doel belandde: 0-1. RKAVV hield de controle en gaf vrijwel niets weg. Het speelde SDO bij vlagen zoek en de Bussumers kwamen er niet aan te pas. Vijf minuten voor rust kwam het ook nog eens met een man meer te staan nadat Dino van Essen zijn tweede gele kaart kreeg. Uit de vrije trap die volgde was het Peter Lomonaco die met zijn uitschuifbeen voor de 0-2 zorgde.

  Ook in het tweede bedrijf was RKAVV heer en meester. Toen Robin Steffens al snel na rust een corner van Karam Boukhari tegen de touwen kopte was de wedstrijd al helemaal gespeeld. Het spel van RKAVV zorgde voor onmacht bij SDO. De Leidschendammers waren telkens de blauw-witten te snel af. Dit resulteerde tevens in de tweede rode kaart voor SDO. Rick van der Velden kon Riemer Bovet alleen met een harde overtreding afstoppen waarna ook hij voortijdig mocht verrekken. 

  De negen spelers die overbleven kregen van trainer Van Dinteren vooral de opdracht om te verdedigen. Dat hield RKAVV niet tegen om de score uit te breiden. Jordy de Wit tekende met zijn tweede doelpunt van de middag voor 0-4. Dat deed hij uit een corner van Karam Boukhari die daarmee zijn derde assist van de dag afleverde. Remco Overdevest bepaalde uiteindelijk de eindstand op 0-5. Hij schoot de bal binnen na goed voorbereidend werk van Serano van der Hurk.

  Jordy de Wit met twee doelpunten belangrijk voor RKAVV

  Burak Huyuk zet met mooie aanname tegenstander weg

  Robin Steffens kopt raak!

  Remco was ook vandaag weer doeltreffend!

  Wedstrijdverloop:
  Afgelopen! RKAVV wint voor de derde keer op rij. Het wint met 0-5 van SDO, de koploper van de tweede periode! Alaaf!
  89’ DOELPUNT! Het voorbereidende werk is van Serano van der Hurk, Remco Overdevest is de maker van de 0-5!
  82’ Haitam El Marid vervangt Riemer Bovet
  72’ Serano van der Hurk lost Jordy de Wit af
  63’ Oalid Faik maakt zijn rentree na een blessure. Hij vervangt Giorgio Achterberg
  62’ DOELPUNT! Weer een corner van Karam Boukhari. Jordy de Wit kopt de 0-4 binnen!
  59’ Het wordt nog erger voor SDO. Ook aanvoerder Rick van der Velden krijgt zijn tweede gele kaart. De gastheren verder met negen man. Stand nog altijd 0-3.
  53’ DOELPUNT! Robin Steffens maakt uit een corner van Karam Boukhari 0-3!

  Rust! RKAVV zit op rozen. Het gaat aan de thee met een 0-2 voorsprong en speelt de tweede helft met een man meer!

  41’ Op de lat! Een voorzet van Karam Boukhari treft het metaal.
  39’ DOELPUNT! Peter Lomonaco met zijn uitschuifbeen! De Sjinkie Knegt van RKAVV rondt een vrije trap van Boukhari af: 0-2!
  39’ SDO moet verder met tien man. Dino van Essen krijgt zijn tweede gele kaart en mag vertrekken.
  24’ Een knal van Karam Boukhari belandt op de vuisten van doelman Thomas
  6’ DOELPUNT! Jordy de Wit knalt knap raak uit een corner: 0-1!
  3’ Eerste kans is voor SDO. Van Der Velden kopt van dichtbij in de handen van Ten Kroode

  RKAVV: 1. Mike Ten Kroode 3. Jordy de Wit (72’ Serano van der Hurk) 5. Rico de Boer 6. Giorgio Achterberg (63’ Oalid Faik) 8. Robin Steffens 9. Remco Overdevest 11. Karam Boukhari 12. Burak Huyuk 14. Peter Lomonaco 15. Riemer Bovet (82’ Haitam El Marid) 16. Sjors Verhagen

  Bekijk HIER de stand

   

rfwbs-sliderfwbs-slide