• Een van de gevleugelde uitspraken van Cruijff was “ieder nadeel heb zijn voordeel”. Zo kijken wij ook naar de huidige situatie voor onze vereniging. Oke, we mogen geen wedstrijden meer spelen en onze kantine moet helaas gesloten blijven, MAAR dat geeft ons ook de mogelijkheid om het nieuwe clubhuis van binnen helemaal tip top in orde te maken, met stoelen, tafels, gezellige lounge hoeken, etc, zodat wij, en onze maatschappelijke doelen die we ondersteunen, na de kerst er hopelijk weer van kunnen genieten. Hiervoor hebben we al eerder een crowdfunding campagne gestart waar al mooie bedragen zijn gedoneerd. Nu, met hulp van Fonds 1818, hebben we de mogelijkheid om hiervoor een extra bedrag op te halen. Fonds 1818 heeft namelijk toegezegd een bedrag van 2000 euro te doneren met de voorwaarde dat we via www.voorjebuurt.nl een bedrag van 5000 euro binnen halen.
  Dat is een uitdaging die we als RKAVV niet moeten laten liggen!

  Ook met deze actie geldt: met donaties van 50, 100 en 150 euro komt je naam op de bar te staan als weldoener van RKAVV!

  Met de opbrengst van de crowdfunding gaan we verder met het inrichten van de kantine. Zithoeken waar je met het hele team kunt zitten. Comfortabele tafels en stoelen om te klaverjassen, gezellige eettafels voor het buurtresto. We zullen verschillende historische RKAVV relikwieën tentoon gaan stellen. Verrijdbare plantenbakken gaan we gebruiken om flexibel hoekjes te kunnen maken voor de verschillende gebruikers. Maar wat we ook heel graag willen is het plaatsen van grote schermen waarop we gezellig samen wedstrijden kunnen kijken. Waarmee we voor de liefhebbers een André Rieu een concertmiddag kunnen organiseren. Waar onze sponsoren hun acties kunnen presenteren. Waar de klaverjassers gebruik van kunnen maken, bingo-avonden voor jong & oud uit leidschendam, carnavalsvereniging de Damzwabbers (met het kinder- en gehandicaptencarnaval) hun foto's en video's kan laten zien, de RKAVV-Voetbalquiz de vragen kan presenteren, de Kerstveiling goed in beeld gebracht kan worden en presentaties, vergaderingen en bijeenkomsten, zowel voor onszelf als voor maatschappelijk instanties die we met WIJZIJNRKAVV ondersteunen.

  Ook streven we er naar verschillende zenders tegelijk uit te kunnen zenden. bv twee eredivisiewedstrijden en de Formule 1 wedstrijd met onze Max?
  Ook een groot scherm van 85 inch behoort tot de mogelijkheden.

  GA HIER NAAR VOORJEBUURT.NL EN HELP MEE !

rfwbs-sliderfwbs-slide