• Vanavond is het zo ver! Een mooie afsluiting van het seizoen. Donderdag 5 juli om 19.30 uur wordt er afgetrapt tegen de beloften van de eredivisie ploeg. Een week voor de zomervakantie is een perfect moment om kennis te maken met onze nieuwe groep. Wij zullen er deze avond alles aan doen om u deze avond goed te informeren!

  Uitzwaaiwedstrijd
  Daarnaast gaan we er gezamenlijk een gezellige afsluiting van het seizoen van maken. Met mooi weer, een leuke wedstrijd, wat te eten, (de keuken is open voor een tosti, patat, broodje bal etc.), wat te drinken en met een lekker muziekje moet het een afsluiter worden van een mooi seizoen en voor velen het begin van een welverdiende zomervakantie!

  Vanavond op de bank?
  Vanavond hoef je geen WK wedstrijd te missen want die is er niet deze avond!

  Entree
  De entree is vrij.

  Loterij
  Bij de ingang kun je de programma-flyer kopen a 1 euro met nieuws over RKAVV 1 en met de rugnummers van alle spelers van de wedstrijd van vandaag!
  Je lotnummer staat op de flyer. 
  Er zijn twee hoofdprijzen: 2 x een JBL Clip II, een rode en een zwarte, zie afbeelding. Heel handig voor op het strand of voor aan je rugzak! Ook thuis bij je telefoon, Ipad of computer te gebruiken!
  Troostprijzen: 4 x mini-voetbal met RKAVV-Logo. (Dank je wel JUMBO Leidsenhage).

  Bye bye zwaai zwaai, tot donderdag 5 juli !

rfwbs-sliderfwbs-slide