• Voorvloeiend vanuit het nieuwe bestuursmodel zijn we op zoek naar drie Technisch Coördinatoren. De Technisch Coördinatoren dragen allen bij aan het bewaken van het Technisch Beleidsplan. RKAVV is op zoek naar enthousiaste Technisch Coördinatoren met voetbalinhoud, die met plezier & gemak communiceren met leden, trainers en bestuursleden.
   
  Vacature 1
  Hoofd Coördinator Voetbal Selectie H/J.
  De rol van de Hoofd Coördinator Selectie is het bewaken van het Technisch Beleid van onze club. Hierin is de samenwerking met het bestuur en de Technische Coördinatoren van belang. Je rapporteert aan het bestuurslid Voetbalzaken en stuurt je drie Technisch Coördinatoren aan. Te weten de Technische Coördinator van de Senioren, Bovenbouw en Onderbouw.
  Verder werk je samen met Hoofd Coördinator Voetbal Niet Selectie H/J (breedte sport) en Hoofd Coördinator Voetbal Dames/Meiden.
   
  Vacature 2
  Technisch Coördinator Jongens Selectie Bovenbouw.
  In deze rol bewaak je het Technisch Beleid van onze club. Je vertaalt deze richting de trainers van de selectieteams bovenbouw (JO13-JO19). Daarnaast werk je samen met de Technische Coördinator van de onderbouw (jeugd t/m 12 jaar) en de Technische Coördinator van de seniorenselectie. Binnen RKAVV is een groeipad voor ambitieuze spelers voorzien vanuit de JO17 (7e Divisie), via de JO19 (3e Divisie) en de Onder 23 (1e Divisie) naar RKAVV 1 (Hoofdklasse).
   
  Vacature 3
  Technisch Coördinator Onderbouw Meiden.
  In deze rol bewaak je het Technisch Beleid van onze club. Je vertaalt deze richting de trainers van de onderbouw (MO9-MO13).
  Daarnaast werkt de Technisch Coördinator Onderbouw Meiden nauw samen met de Technisch Coördinator van de bovenbouw (MO15 t/m MO19) en Senioren.

  Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar voetbalzaken@rkavv.nl

rfwbs-sliderfwbs-slide