• Enorme aanwas jeugdleden RKAVV
  Ook tijdens de lockdown mag de jeugd gelukkig gewoon buiten blijven sporten. Competitiewedstrijden tegen andere verenigingen mogen niet meer plaatsvinden, maar bij de jeugd van RKAVV is er nog genoeg te beleven.!
   
  Positieve effecten
  Behalve het plezier voor de kinderen hebben alle inspanningen vanuit de vereniging meerdere positieve effecten. Want als één van de weinige clubs uit de regio groeit het aantal RKAVV-jeugdleden als nooit te voren!
  Ook zijn kinderen, die misschien elders niet meer tot sporten kunnen komen, bij RKAVV (WIJZIJNRKAVV: Ambitieus en Maatschappelijk betrokken) van harte welkom!
   
  100 nieuwe jeugdleden
  Coördinator jonge jeugd, Renske van der Reijden, heeft nog niet eerder meegemaakt dat er in de eerste helft van een seizoen zich al 100 nieuwe jeugdleden hebben aangemeld. “Dat brengt leven in de brouwerij! Daarnaast kan RKAVV zich gelukkig prijzen over een trainersstaf te beschikken die gepassioneerd meeleeft met de kinderen die het in deze barre tijden niet altijd even gemakkelijk hebben.” Aldus Renske.
   
  Interne competitie
  Bij de spelers en speelsters was er afgelopen zaterdag niets te merken van chagrijn of negativisme over de coronamaatregelen. Ja, het is jammer dat er geen 'echte wedstrijden' kunnen worden gehouden, maar er zijn genoeg dingen die wél kunnen en daar zijn ze bij RKAVV erg creatief mee. Deze zaterdag is het bijvoorbeeld alweer de 3e speelronde van een intern opgezette Champions League competitie. Alle kinderen van de 6 t/m 8 jaar worden op basis van sterkte door elkaar gemengd over 12 teams met namen als Barcelona, Bayern München en Liverpool. De teams zijn dankzij het mixen allemaal gelijk van sterkte en spelen elke week tegen een ander team bestaande uit 7 of 8 kinderen van de eigen club. Hoe gaaf is het om met Manchester United van Real Madrid te winnen! De interne competitie zorgt ook in deze lastige tijd voor plezier, spanning en voor ieder kind voetbal op het eigen niveau!
   
  Dinsdag 23 februari
  Een mooi voorbeeld van de inspanningen van RKAVV was de Winterclinic afgelopen december en de Voorjaarsclinic van dinsdag 23 februari. Meer dan 100 kinderen (jongens en meisjes) tussen de 6 en 14 jaar worden daar van 9:00u tot 15:00u geanimeerd met een heuse voetbal-sportdag! (Inschrijving gesloten).
   
  Meedoen
  Als je ook mee wilt doen bij RKAVV dan kun je contact opnemen via lidworden@rkavv.nl. Heb je eerst nog vragen? Bv over vrijblijvend komen proeftrainen? Ook dan kun je terecht bij RKAVV via lidworden@rkavv.nl.

rfwbs-sliderfwbs-slide