• Enquête RKAVV Logo

  De afgelopen periode hebben we veel feedback gekregen op de verschillende concepten voor ons logo. Uiteraard geldt hierbij het gezegde zoveel mensen zoveel meningen en veel leden hebben hun mening dan ook met ons gedeeld. Het is helaas onmogelijk om alle meningen terug te laten komen in het ontwerp van een logo, maar we luisteren zeker naar alle meningen en proberen daaruit de beste keuze te maken voor onze club. Dit kan dus ook betekenen dat we besluiten om het logo niet aan te passen!

  Uit de eerdere enquete kwam naar voren dat veel mensen dichtbij ons huidige logo willen blijven en dat een deel van onze leden ook graag het huidige logo wil behouden. Om deze reden hebben we de designers gevraagd om, naast ons huidige logo, een aantal logo's te maken die dicht bij het huidige logo blijven maar toch vernieuwend zijn.

  De elementen die we vanuit het huidige logo hebben laten terugkomen zijn de rode balk, het net, de voetbal en de blokjes met de letters RKAVV. We hebben als verwijzing naar het historische logo van Leidschendam de halve maan rond de bal opgenomen.

  We hebben dus de keuze uit het huidige logo houden (dan kies je dus voor ons bestaande logo) of voor één van de vernieuwde logo's.

  Laat ons vooral ook weten of je elementen in zowel het bestaande als de nieuwe logos mist of weg wilt laten zodat we dat mee kunnen nemen in de uiteindelijke keuze.

  Graag willen we afsluiten met de belofte dat we niet zomaar willen en zullen veranderen en zeker luisteren naar de mening van onze leden.

  Welk logo heeft jouw voorkeur voor ons RKAVV?

  BEKIJK HIER DE LOGO'S EN GEEF JE VOORKEUR (KLIK HIER) AAN

rfwbs-sliderfwbs-slide