• Zondag 16 februari heeft WIJZIJNRKAVV in samenwerking met verschillende instanties en vele vrijwilligers een schitterend feest georganiseerd voor mensen met een geestelijke beperking en hun begeleiders.

    RKAVV heeft de afgelopen jaren met een groot team vrijwilligers prachtige initiatieven als de Buurt Resto en het Festival Unlimited georganiseerd.

    Deze initiatieven zijn georganiseerd vanuit de maatschappelijke entiteit WIJZIJNRKAVV. WIJZIJNRKAVV wordt geleid door Marcel Gräffner en Henry Steffens. Deze initiatieven worden mede mogelijk gemaakt door de steun van de maatschappelijke partners van WIJZIJNRKAVV en tal van gemotiveerde vrijwilligers die zich hiervoor met ziel en zaligheid inzetten.

    RKAVV is gecommitteerd aan het verder laten groeien van deze bestaande initiatieven en kijkt actief naar bestaande en nieuwe maatschappelijke projecten waarbij de samenwerking met verschillende partijen wordt toegejuichd. Rob de Ruijter (SEV), Peter van den Berg (SenW) en Alex Wijnen (RKAVV) hebben onlangs een intentieverklaring daarvoor uitgesproken en ondertekend.

    Hieronder enkele beelden van de fantastische dag in de sporthal bij RKAVV

rfwbs-sliderfwbs-slide