• De kaarten voor de Gouden Ballen Bingo "IBIZASTYLE" zijn vanaf heden te reserveren en ook a.s zaterdag 3 feb tot 13:00u te koop in de kantine aan de bar.! De avond zal worden opgeluisterd door John Medley en de tweejaarlijkse surprise-act zal ook dit jaar weer zorgen voor een hoop hilariteit.

  VETTE PRIJZEN
  Ook dit jaar zijn er weer fantastische prijzen te winnen bij de Gouden Ballen Bingo. In de aanloop naar de BINGO toe zullen we jullie blijven informeren over deze vette vette prijzen.

  IBIZASTYLE
  Het thema van dit jaar is IBIZA! Dus, gooi je haar los en versier jezelf alsof je rondloopt op het strand van IBIZA! We zullen de verwarming een paar graden omhoog gooien.

  RESERVEREN
  Via de telefoonnummers op de poster hieronder kun je reserveren. Er zijn 200 plaatsen / kaarten beschikbaar. Gezien de populariteit van de GBB is er maar één advies: wees er snel bij want op = op! Zaterdag 21 april. Minimum leeftijd voor de dames is 16 jaar. Zaal open om 19:30u waarin een ieder welkom wordt geheten met een heerlijk drankje en het eerste nummer wordt om 20:30u omgeroepen!

  WOMEN ONLY
  O ja, mannen .... helaas. Voor jullie is er deze avond geen plek ....

  De Gouden Ballen Bingo Commissie

   

   

   

   

rfwbs-sliderfwbs-slide