• Gratis met je tam naar ULTIMAIR HIJS HOKIJ op vrijdag 8 oktober

  Na maar liefst 1,5 jaar stil te hebben gestaan is het ijshockeyseizoen weer begonnen! De voorgaande jaren heeft ULTIMAIR HIJS HOKIJ ons geholpen met de RKAVV Kerstveilingen en nu nodigen zij ons uit om een wedstrijd bij te wonen en om kennis te maken met deze geweldige sport! Bij deze zijn alle RKAVVers uitgenodigd om de eerste competitiewedstrijd gratis bij te wonen! Ideaal om met je team een mooi uitje te hebben op vrijdag 8 oktober! 

  Vrijkaarten aanvragen
  Op vrijdag 8 oktober is het weer 'Friday Night = Hockey Night' en wel met een streekderby! De Haagse ijshockeyers van UltimAir Hijs Hokij nemen het dan op tegen de Panters uit Zoetermeer.
  Het aanvragen van vrijkaarten kan worden gedaan via Universe. De gratis tickets kunnen worden besteld door gebruikt te maken van de toegangscode: hijshokij_dh. Wanneer dit gedaan is, kun je het aantal tickets invoeren en op 'doorgaan' klikken waarna Universe alleen nog contactgegevens nodig heeft. Hierna is de bestelling voltooid. De digitale kaarten verschijnen binnen enkele minuten in je mailbox. 

  Corona Check
  Voor toegang tot de wedstrijd in De Uithof volgt Hijs Hokij de regels die opgesteld zijn door de Nederlandse overheid. Supporters van 13 jaar en ouder dienen via de Corona CheckApp een toegangscode te kunnen overleggen voordat zij het stadion ingaan. Bij geen volledige vaccinatie of herstelbewijs is een (gratis) toegangstest via Testenvoortoegang.nl vereist. Kijk voor meer info op www.coronacheck.nl.

rfwbs-sliderfwbs-slide