• Beste leden. Op 28 november 20:00u heet het bestuur jullie van harte welkom op de Algemene Leden Vergadering. Deze vergadering wordt bijeengeroepen om jullie te vragen in te stemmen met de benoeming van het voorgestelde bestuur.

  Het voorgestelde bestuur bestaat uit:
  Voorzitter: Alex Wijnen
  Algemene Zaken: Edwin Langeweg
  Voetbal Zaken: John Stolk
  Facilitaire Zaken: Henk Damen
  Bestuurssecretariaat: Cecilia Ramesar en Ehab Shaaban.

  Zij gaan RKAVV besturen op basis van het nieuwe bestuursmodel waarin er vijf bestuursleden zijn met daarnaast ondersteuning op het bestuurssecretariaat. Alle vijf bestuursleden werken samen met hoofdcoördinatoren binnen hun aandachtsgebied die verantwoordelijk zijn voor een deel van de bestuurdersportefeuille.

  De bestuursfunctie Financiële zaken is op dit moment de enige die nog vacant is. Met de invulling hiervan zijn we druk bezig.

  In het afgelopen half jaar zijn we op verzoek van, en in samenwerking met, het aftredende bestuur hard aan de slag gegaan om zoveel mogelijk posities in te vullen. We zijn er trots op om te kunnen zeggen dat dit voor een groot deel gelukt is. We willen Richard Weurding, Wendy Gräffner en Luc Willems heel hartelijk bedanken voor hun rol in het selectietraject. 

  Gedurende onze zoektocht hebben we veel mensen gesproken die taken zijn gaan oppakken of die hebben aangegeven om op projectbasis hun kennis en kunde ter beschikking te willen stellen. Hiermee hebben onze bestuursleden een groep vrijwilligers om zich heen om mee te sparren en om taken bij onder te kunnen brengen. Met de benoeming van dit voorgestelde bestuur zijn we klaar om weer een nieuw hoofdstuk te beginnen richting ons 100-jarig bestaan!

  Henk Damen en Sandra Gijsbertsen

rfwbs-sliderfwbs-slide