• Vacature Hoofd Coördinator niet selectie H/J

  Vacature Hoofd Coördinator niet selectie (breedte sport) Heren en Jongens.

  RKAVV heeft een grote groep manelijke breedte sporters. Dit zijn alle senioren veld elftallen op zaterdag en zondag die niet bij de 'selectie' (HR1 en O23) horen. Ook zijn er enkele zaalvoetbal elftallen er diverse jeugd elftallen die onder deze categorie vallen.

  In de bestuurskolom voetbalzaken zijn diverse Hoofd coördinatoren werkzaam. Als Hoofd Coördinator werk je mee aan het opstellen en bewaken van het technisch beleid in samenwerking met bestuur en de Technisch Coördinatoren (zie plaatje).

  De hoofd coördinator niet selectie rapporteert aan het bestuurslid voetbalzaken en stuurt de Technisch Coördinatoren niet selectie (breedte sport) Senioren/Zaal, Onderbouw en Bovenbouw aan. Daarnaast is er een samenwerking met de hoofd coördinatoren Selectie, Vrouwen/Meiden, Organisatorische Zaken en Overige Zaken.

  Concreet betekent dit dat je op regelmatige basis (1 x per 6 weken) het overleg niet selectie plant en voor zit. Daarnaast ben je aanwezig op het hoofd coördinatoren overleg.

  Ben jij een enthousiaste Coördinatoren met voetbalinhoud, die met plezier & gemak kan communiceren met leden, trainers en bestuursleden? Dan is RKAVV op zoek naar jou!

  Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar voetbalzaken@rkavv.nl of neem contact op met bestuurslidvoetbalzaken Marcel Riemen.

  Organogram

rfwbs-sliderfwbs-slide