• Jacqueline de Zoete Coördinator Ledenwerving
  Het gaat bij RKAVV goed met de toestroom van nieuwe leden. Dit seizoen hebben er al meer dan 110 nieuwe jeugdleden onder de 9 jaar zich aangemeld bij onze club. Omdat we het zo goed doen achtten we het nodig om een coördinator ledenwerving in het leven te roepen en Jacqueline de Zoete heeft zich hier voor aangemeld!
  Sessie ledenwerving
  Enkele weken geleden is er een sessie over ledenwerving geweest. Een aantal enthousiaste vrijwilligers heeft de ledenwervingsactiviteiten in kaart gebracht. Tevens is het communicatieproces onder de loep genomen.
   
  Wat willen we bereiken
  Op RKAVV worden nu al veel jeugdactiviteiten georganiseerd. Door deze nog beter te organiseren en uit te dragen denken wij het volgende te bereiken:
  een nog betere informatievoorziening aan nieuwe leden en hun ouders/verzorgers
  een jeugd-activiteiten kalender die op de RKAVV website zal worden geëtaleerd.
  een actieve ledenwervingscampagne
   
  Coördinator ledenwerving
  RKAVV is blij dat Jacqueline de Zoete deze taak op haar wil nemen. Haar zoon Luca is afgelopen najaar gestart met voetballen bij RKAVV. Jacqueline is een ervaren ZZP-ster en is gewend moderne werkwijzen en de daarbij ondersteunende middelen in te zetten. Jacqueline is nu op zoek naar meer mensen in haar commissie.
   
  Vacatures Commissie ledenwerving
  Als je mee wilt werken met Jacqueline en aan de uitvoering van de ledenwerving bij RKAVV dan kan dat! Jacqueline gaat zich met name focussen op de coördinerende taak en zoekt daarbij verschillende mensen die zich actief willen inzetten bij de ledenwerving.

  Enthousiast? Vragen? Stuur een mail naar ledenwerving@rkavv.nl

rfwbs-sliderfwbs-slide