• Meer dan 70 kinderen in de leeftijd van 6 t/m 8 jaar maakten vandaag een frisse en sportieve start in 2021!

  RKAVV organiseerde een ouderwets 4 tegen 4 nieuwjaarstoernooi. Op vier kleine velden speelde deze jongste jeugd twee verschillende toernooien. 

  Aan het eerste toernooi deden de jongens van onder 7 en onder 8 jaar, alsmede meisjes onder de 9 jaar, mee. In het tweede toernooi speelden de jongens van onder 9 jaar en enkele jongens van onder 8 jaar om de eerste prijzen van het jaar.
   
  Alle kinderen werden over negen verschillende landenteams verdeeld. De teams van Nederland, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Engeland, Zweden, Portugal, Italië en Kroatië maakten er een heel sportieve en leuke ochtend van. Ondanks Oud & Nieuw was er van vermoeidheid geen sprake en werd er tot het laatste fluitsignaal gestreden. 
   
  Bij de jongste groep bleek Zweden de verrassende en terechte winnaar door al hun wedstrijden te winnen. Maar ook de andere landen speelden heel fris en goed voetbal!
   
  In het tweede toernooi bleef het tot de laatste seconde van de laatste wedstrijd spannend. Uiteindelijk bleek Nederland bij deze oudere jongens net het sterkste team, op maar één punt afstand gevolgd door Spanje. 
   
  Mede dankzij het heerlijke zonnetje, maar vooral het enthousiasme van de kinderen en trainers, een uitstekende start van hopelijk een gezond en sportief nieuw (voetbal)jaar!
rfwbs-sliderfwbs-slide