• Algemeen Nieuws JO10 en JO11
  We bieden open trainingen aan, waarbij nieuwe jongens en meisjes die willen kennismaken met voetbal, van harte welkom zijn! Aanmelden als lid of komen proeftrainen: lidworden@rkavv.nl.
  Vermeld daarbij altijd de naam van de speler en zijn of haar geboortedatum.
  Contactpersonen
  Coördinator JO10/JO11: Carolus Dat, jo11@rkavv.nl, 06-36577088
  Hoofd Coördinator Jeugd: Sabine Smit, jeugdzaken@rkavv.nl, 06-17146003
  TC-selectie JO10/JO11: Jan de Jong, tc-jeugd@rkavv.nl, 06-21206233
  TC-niet-selectie: vacature, tc-ns@rkavv.nl
  Oefenwedstrijd aanvragen: Carolus Dat, jo11@rkavv.nl, 06-36577088
  Oefenwedstrijd aanvragen selectieteams: Jan de Jong, tc-jeugd@rkavv.nl, 06-21206233
  Hoofdtrainer JO10: Robin Verhage
  Hoofdtrainer JO11: Shad Taha

   
  Sportlink (Ouders/spelers opgelet!!!)
  De KNVB werkt met Sportlink. Staan de gegevens van de speler, emailadres en telefoonnummer etc. goed in Sportlink? Dit is belangrijk voor de officiële communicatie met RKAVV en van RKAVV met de KNVB. Niet minder belangrijk is de foto. Met deze foto beoordeelt de scheidsrechter of jij het bent of niet. Kortom of je speelt of niet!
  Een foto van je kind kan je tot 31 oktober zelf aanpassen via de app voetbal.nl. Een speler kan dat zelf niet tot z’n 16e verjaardag! Daarna kan een speler dat zelf, mits zijn of haar emailadres bekend is bij onze ledenadministratie.
  Heb je een aanpassing of twijfel je?
  Stuur dan direct een mail met de juiste gegevens naar ledenadministratie@rkavv.nl opdat je geen belangrijke info misloopt.
   
  Trainingen
  Trainingen worden gegeven in de vorm van circuittraining waarbij een geheel voetbalveld verdeeld wordt in 4 delen. Per deel wordt een oefening uitgezet.
   
  Trainingsinfo JO10
  Dag: Maandag
  Tijd: 17:15 – 18:30 uur
  Veld: 10A
   
  Dag: Woensdag
  Tijd: 17:15 – 18:30 uur
  Veld: 10A
   
  Trainingsinfo JO11
  Dag: Dinsdag
  Tijd: 17:15 – 18:30 uur
  Veld: 7 voor de gehele JO11
   
  Dag: Donderdag
  Tijd: 17:15 – 18:30 uur
  Veld: 7A voor de JO11-1 en JO11-2
  Veld: 10 voor de JO11-3 en JO11-4
   
  Verhinderd om te komen trainen
  Afschrijven is heel belangrijk, zeker als jij alleen naar de training komt. Laat het zsm aan de trainer weten als je niet komt trainen. Dit kan telefonisch of d.m.v. een bericht in de Whatsappgroep van jouw team.
   
  Regels:
  Minimaal 5 minuten voor aanvang van de training aanwezig bij het trainingsveld, tenzij de trainers anders beslissen. Niet het veld betreden zolang andere teams aan het trainen zijn. Om jezelf en anderen te beschermen mogen sieraden, zoals horloges, halskettingen etc. niet gedragen worden. Alleen trainen in voetbalkleding (niet in RKAVV-tenue en sokken !) en met scheendekkers.
   
  Kleding:
  In de wintermaanden zijn een lange broek en lange mouwen verplicht. Neem je niet de juiste kleding mee mag je niet trainen!!!!!!
   
  Hoe te handelen bij onweer:

   

  1.    Onweer wordt gevaarlijk voor spelers en trainers als de tijd die verloopt tussen het zien van de bliksemflits en de daaropvolgende donder minder is dan 10 seconden. Dit betekent dan dat het onweer zich globaal op 3 km afstand bevindt. Aangezien onweer zich snel kan verplaatsen, is het dan tijd maatregelen te treffen. Het bovenstaande is een vuistregel die niet altijd opgaat. Onweer kan zich soms plotseling aankondigen, al gaat er meestal wel een dreigende weersontwikkeling aan vooraf. Je moet altijd alert blijven op dergelijke ontwikkelingen.
  2.    Is het tijdsverschil tussen het zien van de bliksem en het horen van de donder minder dan 10 seconden, dan moet de training of de wedstrijd onmiddellijk worden onderbroken.
  3.    Spelers, trainers en anderen moeten zich terugtrekken in de kleedgebouwen of de kantine.
   
  Teams
  Teamindelingen JO10
  De teamindelingen van de JO10 zijn definitief voor het gehele seizoen.

  JO10-1
  Trainer: Arjan, Edwin, Emile en Rogier
  Leider: Arjan, Edwin en Rogier
   
  Definitieve indeling JO10-1 seizoen 2019/2020
  Ayden, Bastiaan, Jan, Qays, Rens, Robyn, Tom en Younes
   
  JO10-2
  Trainer: Avinash en Nick
  Leider: Avinash en Nick
   
  Definitieve indeling JO10-2 seizoen 2019/2020
  Daan, Jesse, Rayan, Rayen, Rohan, Sami, Sebastiaan en Twan
   
  JO10-3
  Trainer: Robin
  Leider: Stefan en Ronald
   
  Definitieve indeling JO10-3 seizoen 2019/2020
  Bryan, Davide, Dean, Nasseem, Salahedine, Sami, Shivan en Yassin
  Teamindelingen JO11
  De teamindelingen voor de JO11 zijn voorlopig. Begin oktober volgt een definitieve indeling.

  JO11-1
  Trainer: Shad en Thomas
  Leider: Shad en Thomas
   
  Voorlopige indeling JO11-1 seizoen 2019/2020
  Anno, Darjan, Jack, Kay, Liam, Mathijs, Robien, Thijs en Thomas
   
  JO11-2
  Trainer: Alen
  Leider: Alen en Raymond
   
  Voorlopige indeling JO11-2 seizoen 2019/2020
  Aro, Beau, Ender, Jasper, Joris, Kyandro, Mereijn, Sem en Younes
   
  JO11-3
  Trainer: Dave, Mounir en Ali
  Leider: Ahmed
   
  Voorlopige indeling JO11-3 seizoen 2019/2020
  Akim, Collin, Djustin, Hanibal, Hashem, Luuk, Nadir, Sem en Yassen
   
  JO11-4
  Trainer: Carolus en Raymond
  Leider: Carolus
   
  Voorlopige indeling JO11-4 seizoen 2019/2020
  Biniam, Dustin, Joa, Joaquin, Julian, Rayen, Rouhstan, Safouan en Semijns
   
  Wedstrijden
  De wedstrijden zijn onderverdeeld in een reguliere competitie en/of bekercompetitie.
   
  Bekerwedstrijden
  Vergeleken met de JO11 speelt de JO10 GEEN bekerwedstrijden.
  De JO11 start het voetbalseizoen standaard met een KNVB Bekerronde.
   
  De bekerronde wordt om 2 redenen gespeeld:
  Niveau/klasse bepaling teams
  Aan de hand van de prestaties in de bekerpoule wordt de klasse indeling voor deze competitie bepaald. Na de 7e bekerronde start de reguliere competitie.
   
  Eindigt het team bovenin de bekerpoule en worden de wedstrijden met veel doelpunten verschil gewonnen, dan kan het zijn dat het team in de competitie een klasse hoger wordt ingedeeld door de KNVB.
   
  Eindigt het team onderaan in de poule en worden de wedstrijden met veel tegendoelpunten verloren, kan het zijn dat het team in de competitie een klasse lager wordt ingedeeld door de KNVB.
   
  De teams kunnen zich plaatsen voor de knock-out fase van de KNVB Beker
  De nummer 1 van de poule plaatst zich voor de volgende ronde van het bekertoernooi. Vanaf deze ronde geldt een knock-out systeem. De wedstrijden worden ingedeeld n.a.v. een loting.
   
  Alle wedstrijden, vanaf de knock-out ronde, die in een gelijkspel eindigen, worden beslist door het nemen van strafschoppen. Die worden gelijk genomen na de normale speeltijd in die leeftijdscategorie. Er is GEEN verlenging.
   
  De winnaar gaat door naar de volgende knock-out ronde en wellicht de finale. Bij verlies is het bekertoernooi voor de verliezer afgelopen.
   
  De officiële speeldagenkalender 2019-2020 is te vinden op https://www.knvb.nl/downloads/bestand/19027/speeldagenkalender-west-2019-2020
   
  Kies voor de speeldagenkalender van WEST.
   
  Reguliere competitiewedstrijden
   
  JO10
  De JO10 start het voetbalseizoen met een reguliere competitie. De officiële speeldagenkalender 2019-2020 is te vinden op https://www.knvb.nl/downloads/bestand/19027/speeldagenkalender-west-2019-2020
   
  Kies voor de speeldagenkalender van WEST.
   
  JO11
  De JO11 start de reguliere competitie na het spelen van bekerwedstrijden. De reguliere competitie start in het weekend van 2 / 3 november. De officiële speeldagenkalender 2019-2020 is te vinden op https://www.knvb.nl/downloads/bestand/19027/speeldagenkalender-west-2019-2020
   
  Kies voor de speeldagenkalender van WEST.
   
  Verhinderd om een wedstrijd te spelen
  Afschrijven is heel belangrijk. Kan je niet, laat dit dan zsm weten aan jouw teamleider. Dit kan telefonisch of d.m.v. een Whatsappbericht in de appgroep van jouw team.
   
  Hoe eerder hoe beter, dan kan er voor vervanging gezorgd worden en benadeel je je team niet in het geval van te weinig spelers omdat jij dit te laat meldt. Voetbal is een teamsport waarin we elkaar nodig hebben. Duidelijk communiceren naar elkaar is heel belangrijk zodat we weten waar we aan toe zijn.
   
  Wedstrijdinformatie
  Voetbal.nl is hét platform voor amateurvoetballend Nederland. Alle wedstrijdinformatie is te raadplegen in de app voetbal.nl. Installeer deze app op jouw telefoon.
   
  Om gebruik te maken van voetbal.nl dient wel een account aangemaakt te worden. KNVB leden kunnen registeren met het e-mailadres dat bekend is bij de club. Dit is het emailadres wat bij de inschrijving is opgegeven.
   
  Wekelijks zal de teamleider per wedstrijd via de Whatsappgroep van jouw team de wedstrijdinformatie versturen, denk hierbij aan waar je speelt en hoe laat je moet verzamelen.
   
  Vervoer
  Er zijn kinderen wiens ouders geen auto in bezit hebben. Help elkaar met vervoer!!!! Er is niets zo vervelend een wedstrijd te moeten spelen met te weinig kinderen omdat jij je alleen verantwoordelijk voelt voor vervoer van je eigen kind. Het hoeft niet altijd dezelfde persoon te zijn die de kinderen vervoert, rouleren met alle ouders daar iedereen verantwoordelijk is.
   
  Afgekeurde velden
  Als de weersomstandigheden minder worden, kunnen velden worden afgekeurd. Houd daarom goed het Twitteraccount van RKAVV in de gaten. Een afgekeurd veld houdt niet direct in dat de training niet doorgaat. Houdt daarom ook de Whatsappgroep in de gaten.
   
  Bijzonderheden
  Ben je komend seizoen JO10 of J011 speler? JO10: geboren in 2010 en JO11: geboren in 2009, en je ziet je naam nergens staan, neem dan zo snel mogelijk contact op met de Coördinator van de JO10/JO11.

   

   

rfwbs-sliderfwbs-slide