• Aanmelden als lid of kennismaken met de club: lidworden@rkavv.nl
  We bieden open trainingen aan waarbij nieuwe jongens en meisjes die willen kennismaken met voetbal, van harte welkom zijn!
  Coördinator JO10 en JO11: Johan van der Woude Tel: 0654946797 jo11@rkavv.nl
   
  Technische commissie JO10 en JO11
  TC selectie: Jan de Jong 06-21206233 tc-jeugd@rkavv.nl
  TC niet-selectie: Walter van der Ham 0653210662 walter.ham66@gmail.com
   
  Trainers/Leiders
  JO11 Matthijs van Gaalen 06-52685978
  JO11 Jim van den Boogaart
  JO11-3 Dhr Bestgen
  JO11-4 Weng Zi En / Cees Taal
  JO11 Niet selectietrainers Cees Taal / Vader Ajuub
  JO10 Robin Verhage 06-46930481
  JO10-1 Sjad Taha / Raymand Hazebroek
  JO10-2 Alen Hodzic / Roy van Zanten
  JO10-3 Ali Sahin en Mounir Bouzambou
  JO10-4 Carolus Dat
   
  KeeperstrainerJO10: Marco Remmerswaal
  KeeperstrainerJO11: nnb
  Nadere info volgt.
   
  Trainers en teambegeleiders zetten zich voortdurend in om via trainingen, coaching en begeleiding het voetbalplezier aan de spelers (mee) te geven zodat zij naar hun mogelijkheden spelen en ontwikkelen. De technische staf heeft wederom in de afgelopen periode stappen gezet richting het beoordelen van de vaardigheden om tot een zorgvuldige samenstelling van de teams te komen. Het resultaat is de indeling zoals hieronder is weergegeven. Let op: Dit zijn de teams waarmee we beginnen. Teams kunnen nog wijzigen op basis van de bekerwedstrijden, gedrag of andere zaken die de trainers constateren.
   
  Voorlopige TEAMINDELINGEN
  JO10-1
  Darjan Taha, Anno Mirza, Jack van Rijn, Keandro, Rishen Ramnath,Matthijs, Thomas Hazebroek, Amine Stegehuis
   
  JO10-2
  Kay van Zanten, Joris, Robien Omar, Aro Hodzic, Thijs van Vugt, Mereyen Lagraauw, Jasper Jonker, Henry Krul
   
  JO10-3
  Sem de Jong, Younes Bouzambou, Ender Sahin, Milano Sarabar, Nadir Haouil, Collin Zweekhorst, Luuk van Leeuwen, Liam Kipuim
   
  JO10-4
  Joa Dat, Rayan Taouil, Rayan Diene, Jing Hu, Djustin Kramer, Akim, Beau Schuchman, Joaquin Hoffmann
   
  JO11
  Selectie:
  Pepijn Biesma, Joey Genemans, Wieger Koks, Jeroen van Gaalen, Sem Smit, Levi Hoogendorp, Laas Misri, Djordy Verhage, Finn Huigen, Niek Houweling, Alec Olijhoek, Bibi den Turk, Eric Koerselman, Thomas Kip, Ronan van den Berg, Angelo Rennes, Justin Genoveva, Chis Schouten, Jesaja van der Meer, Adam Mounadi en Bryan Noordermeer
   
  Niet selectie:
  Jo11-3
  Julian v.d Woude, Sacha Van Es, Ajuub Hogsade, Sean Marharaj, Rychano Bestgen, Owen van der Meer, Edris Sharifi, Ilco Veldhuizen
   
  JO11-4
  Simui Imasika, Chanusan Perinbanathan, Dilder Sindy, Tung Zi En, Justin Zwetsloot, Willy Taal, Emannuel Mayungo, Faud Faisal, Mehmet Ali Akbulut, Elilan sivakumar
   
  BIJZONDERHEDEN
  Ben je komend seizoen JO10 of J011 speler? JO10: geboren in 2009 en JO11: geboren in 2008, en je ziet je naam nergens staan, neem dan zo snel mogelijk contact op met de Coördinator van de JO11. Ook als je naam verkeerd vermeld staat kun je met de coördinator contact opnemen.
   
  TRAININGSTIJDEN
  JO10 traint op maandag en woensdag van 17.15 - 18.30. Maandag op veld 1. Woensdag op veld 7.
  JO11 selectie traint op dinsdag en donderdag van 17.15 - 18.30. Dinsdag op veld 10 en donderdag op veld 6.
  JO11 niet selectie traint op dinsdag en donderdag van 17.00 -18.00. dinsdag veld 7 en donderdag op veld 6. 
   
  Afschrijven, trainingen en wedstrijden
  Afschrijven is belangrijk. Kan je niet, laat het dan even weten. Voor het afschrijven voor de trainingen bel je de trainer. Afschrijven voor een wedstrijd doe je tijdig bij de leider. Telefoonnummers zijn te vinden bovenaan deze website.
   
  Basisregels voor de trainingen
  Minimaal 5 minuten voor aanvang van de training aanwezig bij het trainingsveld, tenzij de trainers anders beslissen. Niet het veld betreden zolang andere teams aan het trainen zijn. Om jezelf en anderen te beschermen mogen sieraden, zoals horloges, halskettingen etc. niet gedragen worden. Alleen trainen in voetbalkleding (niet in RKAVV-tenue en sokken !) en met scheendekkers. Denk aan de kleding als het regent of kouder wordt.
  Hoe te handelen bij onweer:
  1) Onweer wordt gevaarlijk voor spelers en trainers als de tijd die verloopt tussen het zien van de bliksemflits en de daaropvolgende donder minder is dan 10 seconden. Dit betekent dan dat het onweer zich globaal op 3 km afstand bevindt. Aangezien onweer zich snel kan verplaatsen, is het dan tijd maatregelen te treffen. Het bovenstaande is een vuistregel die niet altijd opgaat. Onweer kan zich soms plotseling aankondigen, al gaat er meestal wel een dreigende weersontwikkeling aan vooraf. Je moet altijd alert blijven op dergelijke ontwikkelingen.
  2) Is het tijdsverschil tussen het zien van de bliksem en het horen van de donder minder dan 10 seconden, dan moet de training of de wedstrijd onmiddellijk worden onderbroken.
  3) Spelers, trainers en anderen moeten zich terugtrekken in de kleedgebouwen of de kantine.

rfwbs-sliderfwbs-slide