• Algemeen Nieuws JO13
  We bieden open trainingen aan, waarbij nieuwe jongens en meisjes die willen kennismaken met voetbal, van harte welkom zijn!
  Aanmelden als lid of komen proeftrainen: lidworden@rkavv.nl.
  Vermeld daarbij altijd de naam van de speler en zijn of haar geboortedatum.

  Contactpersonen
  Coördinator JO13: Carolus Dat, jo13@rkavv.nl, 06-36577088
  Hoofd Coördinator Jeugd: jeugdzaken@rkavv.nl
  Oefenwedstrijd aanvragen: Carolus Dat, jo13@rkavv.nl, 06-36577088
  Hoofdtrainer JO13: Sam Moonen

  Sportlink (Ouders/spelers opgelet!)
  De KNVB werkt met Sportlink. Staan de gegevens van de speler, emailadres en telefoonnummer etc. goed in Sportlink? Dit is belangrijk voor de officiële communicatie met RKAVV en van RKAVV met de KNVB. Niet minder belangrijk is de foto. Met deze foto beoordeelt de scheidsrechter of jij het bent of niet. Kortom of je speelt of niet!
  Een foto van je kind kan je tot 31 oktober zelf aanpassen via de app voetbal.nl. Een speler kan dat zelf niet tot z’n 16e verjaardag! Daarna kan een speler dat zelf, mits zijn of haar emailadres bekend is bij onze ledenadministratie.
  Heb je een aanpassing of twijfel je?
  Stuur dan direct een mail met de juiste gegevens naar ledenadministratie@rkavv.nl opdat je geen belangrijke info misloopt.

  JO13-2
  Aan het begin van het nieuwe seizoen kwamen we tot de conclusie dat we onvoldoende spelers hadden voor een 2e team. Omdat er bij SEV ook sprake was van eenzelfde soort probleem met hun JO14-1 zijn RKAVV en SEV een joint venture gestart. Dit houdt in dat RKAVV JO13-2 en SEV JO14-1 samengevoegd zijn tot 1 team, STSEV/RKAVV JO14-1.
   
  STSEV/RKAVV JO14-1
  De STSEV/RKAVV JO14-1 is een mix van spelers, geboortejaar 2007/2008.
   
  Trainingsinfo JO13-1
  Dag: Maandag
  Tijd: 18:00 – 19:30 uur
  Veld: 5B
   
  Dag: Dinsdag
  Tijd: 18:00 – 19:30 uur
  Veld: 7B
   
  Dag: Donderdag
  Tijd: 18:00 – 19:30 uur
  Veld: 6A
   
  Trainingsinfo JO14-1
  Dag: Maandag
  Tijd: 19:00 - 20:00 uur
  Veld: 4 (SEV)
   
  Dag: Donderdag
  Tijd: 18:00 – 19:00 uur
  Veld: 1
   
  Verhinderd om te komen trainen
  Afschrijven is heel belangrijk, zeker als jij alleen naar de training komt. Laat het zsm aan de trainer weten als je niet komt trainen. Dit kan telefonisch of d.m.v. een bericht in de Whatsappgroep van jouw team.
   
  Regels
  Minimaal 5 minuten voor aanvang van de training aanwezig bij het trainingsveld, tenzij de trainers anders beslissen. Niet het veld betreden zolang andere teams aan het trainen zijn. Om jezelf en anderen te beschermen mogen sieraden, zoals horloges, halskettingen etc. niet gedragen worden. Alleen trainen in voetbalkleding (niet in RKAVV-tenue en sokken !) en met scheendekkers.

  Wedstrijden
  De wedstrijden zijn onderverdeeld in een reguliere competitie en/of bekercompetitie.
  De officiële speeldagenkalender 2020-2021 is te vinden op https://www.knvb.nl/downloads/sites/bestand/knvb/21580/speeldagenkalender-west-2020-2021
    
  Verhinderd om een wedstrijd te spelen
  Afschrijven is heel belangrijk. Kan je niet, laat dit dan zsm weten aan jouw teamleider. Dit kan telefonisch of d.m.v. een Whatsappbericht in de appgroep van jouw team.
  Hoe eerder hoe beter, dan kan er voor vervanging gezorgd worden en benadeel je je team niet in het geval van te weinig spelers omdat jij dit te laat meldt. Voetbal is een teamsport waarin we elkaar nodig hebben. Duidelijk communiceren naar elkaar is heel belangrijk zodat we weten waar we aan toe zijn.
   
  Wedstrijdinformatie
  Voetbal.nl is hét platform voor amateurvoetballend Nederland. Alle wedstrijdinformatie is te raadplegen in de app voetbal.nl. Installeer deze app op jouw telefoon.
  Om gebruik te maken van voetbal.nl dient wel een account aangemaakt te worden. KNVB leden kunnen registeren met het e-mailadres dat bekend is bij de club. Dit is het emailadres wat bij de inschrijving is opgegeven.
  Wekelijks zal de teamleider per wedstrijd via de Whatsappgroep van jouw team de wedstrijdinformatie versturen, denk hierbij aan waar je speelt en hoe laat je moet verzamelen.
   
  Vervoer
  Er zijn kinderen wiens ouders geen auto in bezit hebben. Help elkaar met vervoer! Er is niets zo vervelend een wedstrijd te moeten spelen met te weinig kinderen omdat jij je alleen verantwoordelijk voelt voor vervoer van je eigen kind. Het hoeft niet altijd dezelfde persoon te zijn die de kinderen vervoert, rouleren met alle ouders daar iedereen verantwoordelijk is.
   
  Afgekeurde velden
  Als de weersomstandigheden minder worden, kunnen velden worden afgekeurd. Houd daarom goed het Twitteraccount van RKAVV in de gaten. Een afgekeurd veld houdt niet direct in dat de training niet doorgaat. Houd daarom ook de Whatsappgroep in de gaten.
   
  Bijzonderheden
  Ben je komend seizoen JO13 speler? JO13: geboren in 2008, en je ziet je naam nergens staan, neem dan zo snel mogelijk contact op met de Coördinator van de JO13.
   
  Hoe te handelen bij onweer
  Onweer wordt gevaarlijk voor spelers en trainers als de tijd die verloopt tussen het zien van de bliksemflits en de daaropvolgende donder minder is dan 10 seconden. Dit betekent dan dat het onweer zich globaal op 3 km afstand bevindt. Aangezien onweer zich snel kan verplaatsen, is het dan tijd maatregelen te treffen. Het bovenstaande is een vuistregel die niet altijd opgaat. Onweer kan zich soms plotseling aankondigen, al gaat er meestal wel een dreigende weersontwikkeling aan vooraf. Je moet altijd alert blijven op dergelijke ontwikkelingen.
  Is het tijdsverschil tussen het zien van de bliksem en het horen van de donder minder dan 10 seconden, dan moet de training of de wedstrijd onmiddellijk worden onderbroken.
  Spelers, trainers en anderen moeten zich terugtrekken in de kleedgebouwen of de kantine.

rfwbs-sliderfwbs-slide