• Algemeen Nieuws JO17

  We bieden open trainingen aan, waarbij nieuwe jongens en meisjes die willen kennismaken met voetbal, van harte welkom zijn! Aanmelden als lid of komen proeftrainen: lidworden@rkavv.nl.
  Vermeld daarbij altijd de naam van de speler en zijn of haar geboortedatum.
   
  Coördinator JO17: Nico van der Geest, jo17@rkavv.nl
  Hoofd Coördinator Jeugd: Sabine Smit, 0617146003, jeugdzaken@rkavv.nl
  TC-selectie JO17: Jan de Jong, tc-jeugd@rkavv.nl, 06-21206233
  TC-niet-selectie: vacature, tc-ns@rkavv.nl
  Oefenwedstrijd aanvragen: Nico van der Geest, jo17@rkavv.nl
  Oefenwedstrijd aanvragen selectieteams: Jan de Jong, tc-jeugd@rkavv.nl, 06-21206233
   
  Ouders/spelers opgelet
  De KNVB werkt met Sportlink. Staan de gegevens van de speler, emailadres en telefoonnummer etc. goed in Sportlink?
  Dit is belangrijk voor de officiele communicatie met RKAVV en van RKAVV met de KNVB.
  Niet minder belangrijk is de foto. Met deze foto beoordeelt de scheidsrechter of jij het bent of niet. Kortom of je speelt of niet!
  Een foto van je kind kan je zelf aanpassen via de app voetbal.nl tot 31 oktober 2019. Een speler kan dat zelf niet tot z’n 16e verjaardag! Daarna kan een speler dat zelf, mits zijn of haar emailadres bekend is bij onze ledenadministratie.
  Heb je een aanpassing of twijfel je? Stuur dan direct een mail met de juiste gegevens naar ledenadministratie@rkavv.nl opdat je geen belangrijke info misloopt.
   
  Team JO17-1
  Trainer: Nick Wijsman 06-3387 8429, nii_ck88@hotmail.com en Tom van Brecht 06-4811 9368
  Leider: Nick Wijsman en Tom van Brecht
  Trainingstijden: Ma 19.30-21.00 veld 5, Wo 19.30-21.00 veld 7, Vrij 19.30-21.00 veld 7
   
  Voorlopige indeling JO17-1 seizoen 2019/2020
   
  Lahtal, Yassin, Zeriouhi, Anass, Bolleboom, Jeffrey, Kesselaar, Nick, Knijff, Martijn van, Turenhout, Ardjouno van (K), Lyoubi, Mouncef, Riemen, Thom, Bakker, Lars de, Verhage, Dylan, Achahbar, Oussama, Pattipeiluhu, Jimmy, Hengst, Nathan, Schrier, Bink, Sterre, Bas van der, Korompis, Che, Damen, Simon (K), Gardenier, Nick
   
  Team JO17-2
  Trainer: Bert Hofman 06-2707 7723, bbbhofman61@gmail.com en Raymond Kuijper 06-1384 6530
  Leider: Bert Hofman en Raymond Kuijper
  Trainingstijden: Ma 19.30-21.00 veld 5, Wo 19.30-21.00 veld 7
   
  Voorlopige indeling JO17-2 seizoen 2019/2020
   
  Rijn, Bas van, Migchelsen, Semmy, Teernstra, Maurice, Eijsackers, Luc, Abdalah Mualim, Abukar, Gaalen, Daan van,  Vreden, Dante, Abma, Lukas, Fiseha, Abenezer, Wijngaart, Milan van der, Goede, Kris de, Hiemstra, Stan, Arkhouch, Mohammed, Akhiat, Soufyan.
   
  Team JO17-3
  Trainer: Allie van den Berg 06-1405 6963, Allievandenberg@outlook.com
  Leider: Allie van den Berg
  Trainingstijden: Ma 20.00-21.15 veld 10 Wo 20.00-21.15 veld 6
   
  Voorlopige indeling JO17-3 seizoen 2019/2020
   
  Soeters, Matthijs, Suart, Jayden, Rozenburg, Ton, Coto Matey, Xander, Berg, Mitchel van den, Helm, Jari van der, Hegyi, Domonkos, Geest, Rick van der, Soemosemito, Cassidy, Rademaker, Wesley, Kamara, Dauoda, Saldi, Darius, Antonioli, Kyan,
  Thalen, Jasper, Yvo Gruson
   
  Basisregels voor de trainingen en wedstrijden
  Minimaal 15 minuten voor aanvang van de training aanwezig bij het trainingsveld. Niet het veld betreden zolang andere teams aan het trainen zijn. Om jezelf en anderen te beschermen mogen sieraden zoals, horloges, oorbellen, halskettingen etc. niet gedragen worden. Alleen trainen in eigen voetbalkleding (NIET in RKAVV-tenue) en met scheendekkers.
  Verhinderd voor training? Tijdig afschrijven (=afmelden) bij de trainer.
  Verhinderd voor wedstrijd? Voetbal is een teamsport. In een teamsport ben je afhankelijk van elkaar en is afschrijven niet gewenst. Moet er door belangrijke omstandigheden toch worden afgemeld dan graag tijdig, uiterlijk donderdag vóór 19:00u of zodra het bekend is, bij de leiders. 
    
  Voetbalshirts
  De jeugd kent een aantal shirt-sponsoren waar RKAVV heel blij mee is. We zijn deze sponsoren dan ook zeer erkentelijk.
  Helaas is het nog niet gelukt om voor alle teams een sponsor te vinden. Maar wat niet is, kan nog komen en wij nodigen eenieder uit, die hier belangstelling voor heeft om contact op te nemen met Rob Zuiderwijk, 06-5188 7854.
  Kledingshop Beltona (kantine): Deze is op zaterdag geopend van 09.00u-12.00u en soms in overleg op andere tijden!
  Er kan alleen cash betaald worden, geen pin. Een RKAVV sportbroek kost 13,50 euro, RKAVV sokken 10 euro.
   
  Ooievaarspas
  De nieuw ingeschreven leden dienen z.s.m. de ooievaarspas te laten scannen bij RKAVV, dit gebeurt via Rob Zuiderwijk: penningmeesterjeugd@rkavv.nl - telefoon 06-5188 7854. De pas kunt u plaatsen in zijn postvakje in de commissiekamer of afgeven in het winkeltje, de Beltona Shop. Na het verwerken van de ooievaarspas kunt u deze zaterdagochtend in de Beltona Shop afhalen.
   
  Afgekeurde velden
  Als de weersomstandigheden minder worden, kunnen velden afgekeurd worden. Houd daarom goed het Twitteraccount van RKAVV in de gaten. Een afgekeurd veld houdt niet direct in dat de training niet doorgaat. Houdt daarom ook de teamgroepsapp, met de trainer daarin, in de gaten.
  Warme en droge kleding
  In verband met regen, wind en kou: zorg dat de kinderen een regenjack of minimaal een trainingsjack bij zich hebben en daarnaast ook droge kleding. Als het koud wordt is iedereen verplicht met lange broek te komen trainen. Zo niet: dan mag je niet trainen!
   
  Hoe te handelen bij onweer.
  1. Onweer wordt gevaarlijk voor spelers en trainers als de tijd die verloopt tussen het zien van de bliksemflits en de daaropvolgende donder minder is dan 10 seconden. Dit betekent dan dat het onweer zich globaal op 3 km afstand bevindt. Aangezien onweer zich snel kan verplaatsen, is het dan tijd maatregelen te treffen. Het bovenstaande is een vuistregel die niet altijd opgaat. Onweer kan zich soms plotseling aankondigen, al gaat er meestal wel een dreigende weersontwikkeling aan vooraf. Je moet altijd alert blijven op dergelijke ontwikkelingen. 2. Is het tijdsverschil tussen het zien van de bliksem en het horen van de donder minder dan 10 seconden, dan moet de training of de wedstrijd onmiddellijk worden onderbroken. 3. Spelers, trainers en anderen moeten zich terugtrekken in de kleedgebouwen en of kantine. 4. De training of wedstrijd moet definitief worden afgebroken als het onweer aanhoudt. Eerder staken is ook mogelijk als bijvoorbeeld door enorme neerslag het speelveld inmiddels onbespeelbaar is geworden, dan wel dat er geen uitzicht is dat het onweer snel zal ophouden. Neem geen enkel risico en volg deze instructies nauwgezet. Bij twijfel moet je het veld verlaten.

rfwbs-sliderfwbs-slide