• JO19-1 revancheert zich met monsterzege op Alexandria '66

  RKAVV JO19-1 heeft zichzelf op zeer duidelijke wijze gerevancheerd na de blamage van vorige week. Het ging toen onderuit bij de vooraf nog puntloze hekkensluiter PVCV. Dit weekend kwam de andere hekkensluiter op bezoek: Alexandria '66. De spelers van RKAVV waren gebrand om de gemaakte fout van vorige week te herstellen en deden dat uitstekend. Na negentig minuten stopte de teller bij vijftien doelpunten.
   
  RKAVV begon ontzettend gretig aan de wedstrijd en liet zien dat het geleerd had van wat er zeven dagen eerder gebeurd was. Het overrompelde Alexandria en binnen zes minuten was de openingstreffer een feit. Op aangeven van Bruno schoot Serge de 1-0 tegen de touwen. Vier minuten later mocht Serge al aantekenen voor zijn tweede doelpunt. Ditmaal was het Storm die met een perfecte steekpass Siem bediende die de treffer daarna fraai voorbereidde waarna Serge de 2-0 maakte. RKAVV had duidelijk honger naar meer en dit resulteerde in de twaalfde minuut ook in de 3-0. Kasper stuurde Rinus de diepte in en hij rondde af. Enkele minuten later was het wederom Kasper die een bal teruglegde en ook nu stond Serge klaar om hem in het doel te tikken: 4-0. Zo was de wedstrijd na een kwartier al gespeeld.
   
  Een iets mindere fase van tien minuten volgde, maar RKAVV bleef de ploeg in balbezit. In de laatste tien minuten van de tweede helft vielen de doelpunten toch weer makkelijk. Serge maakte op aangeven van Bruno zijn vierde  treffer van de ochtend: 5-0. Op slag van rust maakte Rinus nog de 6-0 en 7-0. Een riante voorsprong met de rust.
   
  Op elk niveau is het ontzettend moeilijk om na zo'n eerste helft ook nog een goede tweede helft op de mat te leggen. Toch lukte het RKAVV om ook na rust verder te gaan met doelpunten maken. Zo opende aanvoerder Joey na rust de score met een schot: 8-0. Ook Serge toonde geen genade en tekende snel daarna voor de 9-0. Met nog een klein half uur te spelen schoot Kasper vanaf de stip zijn ploeg de dubbele cijfers in: 10-0. 
   
  Hierna volgde een mooi moment. Na een lange, slepende blessure maakte Mert zijn rentree. Voor de middenvelder zijn eerste officiële minuten van het seizoen. Alsof hij nooit was weggeweest zette hij meteen de lijnen uit en samen met de andere invallers brachten zij weer nieuwe energie in het team. Dit resulteerde in nog flink wat doelpunten. Eerst maakte Samuel uit een rebound de 11-0 en vlak daarna schoot Adam de 12-0 in de verre hoek. Na vier assists en al een doelpunt zorgde Kasper ook zelf voor de 13-0. Ook Serge deed in de slotfase nog een duit in het zakje. Met zijn zesde treffer van de wedstrijd maakte hij er 14-0 van. Het slotstuk van deze bizarre wedstrijd was, alsof het zo moest zijn, voor Mert. Hij bekroonde zijn rentree met een geweldig schot in de winkelhaak en bepaalde daarmee de eindstand op 15-0.
rfwbs-sliderfwbs-slide