• Joah Kok gescout door BVO Sparta

  Joah Kok uit RKAVV JO9-1 is opgemerkt door BVO Sparta Rotterdam. Door zijn goede prestaties is Joah uitgenodigd voor een kennismakingstage. Als club vallen we op in het Rotterdamse. Voor de zomer is Noah el Kadi al opgevallen bij Feyenoord en speelt hij daar nu in de competitie. Dat de talentvolle Joah is opgevallen bij Sparta heeft hij aan zichzelf te danken en ook aan het podium dat RKAVV heeft gegeven aan onze jeugd op zowel het persoonlijke als het technische vlak. Dat we aan de weg hebben getimmerd is bij de BVO's niet onopgemerkt gebleven.
   
  RKAVV timmert aan de weg
  RKAVV blijft groeien, vooral in de jongere leeftijdscategorieën neemt het aantal leden sterk toe. Dit is mede te danken aan de vele activiteiten en uitstekende technische begeleiding in de afgelopen seizoenen. Dit waren seizoenen met vele beperkingen waarin RKAVV altijd op zoek bleef naar de mogelijkheden voor onze jeugd. Mede daardoor is er bij RKAVV voor de jeugd altijd wat te doen. Het resultaat is een groeiende en bloeiende jeugdafdeling. Er zijn veel trainers beschikbaar zodat spelers in kleine groepen kunnen trainen en er ruimte is voor persoonlijke aandacht.

  Ook in het huidige seizoen zet de aanwas van nieuwe leden door.  Dit leidt niet alleen tot een verbreding, maar door de ervaren begeleiding ook tot een kwaliteitsverbetering. Dit blijft ook bij BVO’s niet onopgemerkt. Regelmatig zijn er scouts langs de lijn te vinden. RKAVV heeft een samenwerkingsverband met ADO Den Haag ‘partner in talent ontwikkeling’ maar ook andere clubs weten RKAVV te vinden.

  Op stage bij Sparta
  Een stage bij Sparta houdt in dat gedurende zes zondagen Joah een training krijgt bij Sparta. Dit geeft Sparta de mogelijkheid om de spelers goed te beoordelen voor een evt. vervolg bij de BVO.

  RKAVV wenst Joah veel succes en plezier toe met zijn stageperiode bij Sparta!

rfwbs-sliderfwbs-slide