• RKAVV-plaatjes sparen bij JUMBO!

  Update:

  Zaterdag 09-09 en 16-09 komt de fotograaf langs om foto's te maken voor het Jumbo plaatjesboek. In dit SCHEMA is te zien wanneer welk team verwacht wordt op 09-09.

   Let op! Ook als de wedstrijd is afgelast worden de teams verwacht om de foto's te maken.

   RKAVV

   

  Jumbo Leidschendam heeft ons bestuur benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is. In overleg met JUMBO Leidschendam is ervoor gekozen om binnen onze club de volgende leden/teams mee te laten draaien in de JUMBO Leidschendam plaatjesactie: 


  Alle jeugdleden met portretfoto
  Alle peuters met portretfoto
  Alle seniorenteams, zaal en veld, met een teamfoto
  RKAVV veld Heren 1 en 2 met portretfoto
  RKAVV veld Vrouwen 1 en 2 met portretfoto

  De droom van deze RKAVV-leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere RKAVV-leden zijn komend najaar verkrijgbaar bij de JUMBO in Leidschendam. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.
  Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat alle betreffende leden op de foto verschijnen. Hiertoe zal er op zaterdag 9 en 16 september een fotograaf aanwezig zijn op onze accommodatie.  Voorafgaande aan de wedstrijden zullen de foto’s genomen worden in onze kantine. De planning hiervoor volgt binnenkort.

  Voor jullie deelname en blijk van waardering heeft de JUMBO Leidsenhage besloten dat ieder gefotografeerd lid een gratis individueel album krijgt. Dit houdt in dat iedereen die op de foto staat een eigen album krijgt met zijn/haar portretfoto op de voorkant!

  Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Als je jezelf laat fotograferen zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je ons toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie en/of voor je pasfoto op je digitale KNVB spelerspas.

rfwbs-sliderfwbs-slide