• Kantine nu ook officieel geopend!

  Afgelopen maandagavond vond ter ere van alle vrijwilligers en betrokken partijen de opening plaats van onze nieuwe kantine. Henry Steffens en Sandra Gijsbertsen organiseerden deze avond en Henry stak af met een speech en eindigde er ook mee om alle participanten te bedanken. Voor allen was er een heerlijk diner gemaakt door de vrijwillligers die regulier de RKAVV Buurtresto organiseren. Het diner was heerlijk en hier werd ook goed gebruik gemaakt van de mogelijkheden die de nieuwe keuken te bieden heeft. Tussentijds werden verschillende mensen bedankt waaronder Wethouder Astrid van Eekelen en ook haar voorloper Nadine Stemerdink, Jan van Vliet en de onderhouds/klusploeg die zich ook zeer verdienstelijk hebben gemaakt met de totstandkoming van ons nieuwe clubhuis.
  Onze voorzitter Alex Wijnen benadrukte nogmaals dat door de goede samenwerking met alle partijen, sportclubs in onze gemeente en de gemeente LV er nog meer bereikt kan worden dan alleen een mooi nieuw clubhuis.
   
  --------------
   
  Vlietwensen, Rabobank, Fonds 1818, VSB fonds, Oranjefonds, Lions Club Voorburg Prinses Marianne, Postcode Loterijbuurtfonds, Heineken, Sligro BV, Vrumona worden bedankt voor hun financiƫle en materiƫle bijdragen.
  Architectenburo van Vliet, de Boer maatwerk in interieur, THT Elektrotechniek BV, Klokwerfgroep BV, Aannemingsbedrijf Granneman BV, van Maren Tegeltechniek, Bureau Bouwondersteuning, Dennis Decorations, Meere Reclamestudio, De Horeca concurrent en Fortune Coffee, bedankt voor het meedenken en realiseren van de renovatie van ons prachtige clubhuis.
   
  Dank aan het renovatieteam Sandra, Sandy, Merel, Ron, Marcel, Henk, Karin, Jelle, Alex, Edwin, Jan en Henry voor de vele vele uren van voorbereidingen en inbreng van kennis en know how. De RKAVV Klusploeg, Jan Groeneweg en Allie voor allerhande werkzaamheden, klussen en de perfecte uitvoering hiervan! En natuurlijk de selectie van Maurizio Ceccucci en Patrick van Pruijssen. Zijzelf en verschillende spelers serveerden deze avond het diner!

rfwbs-sliderfwbs-slide