• Op vrijdag 13 oktober jl. heeft de werkgroep "Kantine renovatie" een (nieuwe) start gemaakt met de plannen om de kantine aan te pakken. Al jaren wordt er over gesproken dat er dingen in onze kantine moeten veranderen maar gebeurt er daadwerkelijk nog niet zoveel.
  Door op donderdag 30 november jl. een avond te organiseren voor iedereen die geïnteresseerd is werd de mogelijkheid gegeven om inspraak te hebben en ideeën in te brengen. In groepjes werden ideeën aangedragen en knelpunten aangegeven waar men graag verandering in zou zien. De vele input hebben we samengevat maar ook in beeld gebracht d.m.v. moodboards (dank je wel Sandy). Dit zijn foto's van andere sportkantines om een inspiratie en idee te krijgen van hoe wij het (ook) zouden kunnen doen.
  Deze moodboards hangen in de gang (tegenover de ingang van de kantine). Tevens hangt daar een ideeënbus. Mocht je nog meer ideeën hebben of iets kwijt willen, twijfel dan niet en gooi het in de bus. Dan zullen we kijken of deze input ook verwerkt kan worden in de plannen. Je kunt ons natuurlijk ook aangeven dat je graag wilt komen helpen als we daadwerkelijk aan het opknappen en klussen gaan. Vele vrijwillige handige handen maken iets moois en licht werk!
  In de Algemene Leden Vergadering van donderdag 8 februari a.s. zal één en ander worden toegelicht. Je bent hier natuurlijk van harte welkom! We hopen nu snel tot actie over te gaan en onze kantine, maar ook het assortiment, (grondig) aan te pakken.
  Dank aan iedereen die zich heeft ingezet en bereid is om mee te helpen.

  Werkgroep kantinerenovatie,
  Merel Borsboom, René Vader, Sandra Gijsbertsen, Sandy van Rijn, Henry Steffens en Henk Damen

rfwbs-sliderfwbs-slide