• Komende zondag alweer de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen MSC uit Meppel. Beide ploegen spelen eigenlijk nergens meer om. Wij hebben echter nog wel wat goed te maken naar het thuisfront. Nadat de ploeg van Maurizio zich had verzekerd van nog een jaar hoofdklasse zijn alle (waarvan 2 thuis!) wedstrijden verloren gegaan. Vorige week kwam dat deels doordat het 2e maximaal gesteund moest worden, en ook dat is nu gelukt! De beide teams kunnen dus frank en vrij de laatste 2 competitiewedstrijden spelen!


  Maurizio Ceccucci over de wedstrijd tegen MSC: Ik ben blij dat we ons zeer tijdig hebben veilig gespeeld. Ik had wel meer van het vervolg verwacht om eventueel nog om een periode mee te spelen. Dat is niet gelukt en dat zetten we dus maar gelijk neer als uitdaging voor het nieuwe jaar! De laatste thuiswedstrijd hoop ik alle mensen die ik dit jaar heb leren kennen op deze mooie club weer te treffen, ook tijdens de barbecue!


  MSC is een stugge tegenstander waar we in de uitwedstrijd verzuimden in de laatste minuut gelijk te spelen. We misten in de slotminuut een strafschop waardoor MSC met 2-1 wist te winnen. We hebben nog iets recht te zetten dus. Jordy de Wit is er na zijn schorsing in ieder geval weer bij. Giorgio Achterberg herstelt van een operatie aan zijn sleutelbeen na een scooter ongeluk. We wensen hem veel beterschap en hopen echt dat we hem komend seizoen meer aan het werk zullen zien. Tom Heijne is pupil van de week en zijn vader zet vast een 1 neer op het toto formulier bij deze wedstrijd! Tom is keeper van de JO8-1 en heeft Mike en Petter als zijn favorieten staan. Uiteraard lust hij patat en hopelijk brengt hij zondag geluk, want de laatste thuiswedstrijd moeten we maar weer eens gaan winnen!!

   

  EindejaarsBBQ
  a.s. zondag is er ook weer de traditionele RKAVV eindejaarsBBQ georganiseerd door de supportersclub van RKAVV; de Tifosi. Deze BBQ zal plaatsvinden na de wedstrijd RKAVV - MSC. De BBQ is ook goed te combineren met je team als eindejaarsBBQ. De gehele BBQ wordt voor je geregeld want onze Tifosi staan ook voor jou klaar! De kosten zijn maar €7,50 pp!
  Als je wilt helpen met de BBQ geef dat dan aub even aan als je je aanmeldt.
  Aanmelden via tifosi@rkavv.nl of stuur een whatsapp naar 0651793264.

  Penaltybokaal
  In de rust is er de uitreiking van de penaltybokaal. De winnaar is geworden de JO10-1 met o.a. Jeroen, Willem, Joey, Alec en Djordy! Gefeliciteerd mannen!

  RKAVV 2
  Het 2e van Patrick speelt om 11.30 uur thuis tegen HBS 2. Ook zij kunnen dus frank en vrij spelen!

  7x7 Recreantenvoetbal
  Vandaag is er, zoals bij elke thuiswedstrijd, ook weer het 7x7 Recreantenvoetbal.

  RKHVV in Huissen
  Volgende week spelen we de laatste wedstrijd van het seizoen uit tegen RKHVV in Huissen. Laten we er een mooie laatste wedstrijddag van maken!! De voorspellingen voor het weer zijn echt prima! Tot zondag!

rfwbs-sliderfwbs-slide