• Laatste wedstrijd Maurizio Ceccucci?

    Hoewel we er eigenlijk niet aan willen toegeven, kan het zondag toch zo maar de laatste wedstrijd zijn van onze geliefde hoofdtrainer Maurizio Ceccucci!

    We zullen daarom voor de wedstrijd tegen Hoogeveen aanstaande zondag alvast op een gepaste manier afscheid nemen van hem.

    Maurizio kwam 6 jaar geleden van Haaglandia naar RKAVV en heeft zich in deze lange periode ontwikkeld tot een echte clubman. Belangrijkste is dat hij met ons 1e elftal is gaan spelen om de prijzen in plaats van het net op tijd veilig spelen zoals dat in het begin het geval was. Hopelijk wordt de positieve ontwikkeling van de groep de komende seizoenen doorgezet.

    Zijn verblijf bij ons werd natuurlijk ook geteisterd door de Corona periode. In deze bijzondere periode liet hij zich gelden en was de bedenker van de zeer succesvolle maaltijdbezorgingen aan ouderen. Daarnaast was hij in deze periode een van de vaste bewakers van onze kantine.

    Wij wensen Maurizio volgend seizoen enorm veel succes bij Westlandia en hopen in eerste instantie voor nu dat ons seizoen nog twee weken langer duurt zodat we dit moment nog even kunnen uitstellen!

rfwbs-sliderfwbs-slide