• Let op: Kledingverkoop en vrijwilligersmarkt zaterdag 24 september !

  Onze club heeft veel enthousiaste vrijwilligers die veel diverse klussen op en voor onze vereniging uitvoeren. Denk aan onderhoudsmedewerkers, scheidsrechters, trainers, etc. Maar er is nog vraag naar vrijwilligers, voor bijvoorbeeld het vervullen van een coördinatorenfunctie, gastvrouw / gastheer, hulp in bar of keuken, veilingcommissie, bestuur, sponsorcommissie etc.
   
  Op zaterdag 24 september van 10.00 tot 14.00 uur zullen diverse vrijwilligers van onze club op het plein bij het pannaveld staan met informatie om jullie te vertellen waarbij zij jullie hulp nodig hebben.
   
  Dus wil je onze club helpen en heb je af en toe een uurtje over, kom naar rkavv op 24 september en kies een leuke vrijwilligersfunctie. Alle hulp is welkom!!
   
  Kledingverkoop zaterdag 24 september 10.00-14.00 uur
  Omdat er veel vraag is naar diverse RKAVV-kledingstukken vindt er op hetzelfde moment op dezelfde plaats bij het pannaveld verkoop van kleding plaats.
   
  Te koop:
  Trainingstenue (zwart - goud) in de diverse kindermaten van 128 t/m 164 en van S t/m L. Broekje en shirt kun je eventueel ook los kopen
  PEAK keepershandschoenen (in diverse maten) voor maar 10 euro
  Extra wedstrijdsokken (alle maten) of een wedstrijdbroekje;
  Extra trainingspak (zwart-goud) (vanaf maat 164)
   
  Alles zolang voorraad strekt. Er kan alleen met pin worden betaald.
   
  Wij zien jullie graag op 24 september a.s. tussen 10 en 14 uur !

rfwbs-sliderfwbs-slide