• Lid van Dienst

  Met SPOED mensen gezocht voor de gezelligste vrijwilligersfunctie van RKAVV: Lid van Dienst

  Een leuke manier om veel mensen te leren kennen bij RKAVV is door Lid van Dienst te worden op de zaterdag. Op de zaterdag is het een komen en gaan van diverse mensen zodat je snel bekend bent met de club. Het is misschien wel de gezelligste vrijwilligersfunctie die je je kan bedenken binnen onze club. In de commissiekamer ontvang je alle teams die die dag op de Kastelenring spelen. Zowel de thuisspelende teams als de uitspelende teams melden zich bij jou. Jij heet ze welkom en je wijst ze de aangewezen kleedkamer en het speelveld. Verder verzorg je de ontvangst van eventuele aanwezige KNVB-scheidsrechters. Natuurlijk heb je ook nauw contact met onze eigen RKAVV scheidsrechters.

  Met meerdere mensen vorm je een poule zodat je niet elke week aan de beurt bent. De zaterdag wordt in 3 delen verdeeld. Peter Remmerswaal opent het park en zorgt, als 1e Lid van Dienst, voor alle voorbereidende werkzaamheden. Om 9.00 uur wordt hij afgelost door het 2e Lid van Dienst. Rond 12.00 uur komt het 3e Lid van Dienst om de middagdienst op zicht te nemen. Deze tijden zijn niet heel strak en kunnen als het zo uitkomt aangepast worden. Ook kan je natuurlijk aangeven welk dagdeel je beschikbaar bent en dat mag eventueel ook nog per week variëren.
  Uiteraard gooien we je aan het begin niet in het diepe en zal alles worden uitgelegd.

  Voor het komende seizoen zijn we met spoed op zoek naar mensen die willen meehelpen. Wij denken daarbij aan ouders of opa’s en oma’s van onze jeugdleden of een senior lid die graag een handje wilt helpen. Zonder vrijwilligers die deze functie op zich willen nemen staat het goed verlopen van het voetbal op de zaterdag op losse schroeven. Uiteraard wordt deze functie aangemerkt als vrijwilligerswerk waardoor je een lagere contributie betaalt.

  Wil je de club helpen stuur een e mail naar: jeugdzaken@rkavv.nl

rfwbs-sliderfwbs-slide