• Update dinsdag 31 maart: Einde voetbalseizoen 2019-2020 -> Bericht van de KNVB, KLIK HIER.

  Update dinsdag 24 maart:
  Het zijn bijzondere tijden. Uiteraard ook voor onze vereniging. Het terrein van RKAVV is - hoe vervelend ook - vooralsnog gesloten t/m 6 april 2020. Afgelopen dagen hebben er nog veel kinderen op de velden van RKAVV gevoetbald/gespeeld.
  Wij willen met klem benadrukken dat het op dit moment ten strengste verboden is om het terrein van RKAVV te betreden. Vanwege de gezondheidsrisico's riskeren RKAVV en jij een hoge boete. Veel belangrijker is uiteraard dat we allemaal gezond blijven en dat we als vereniging laten zien dat we allemaal meewerken om het Coronavirus zo snel mogelijk te verslaan.
  Wij willen jullie dan ook dringend verzoeken om jullie kinderen in ieder geval t/m 6 april 2020 niet op ons complex te laten voetballen/spelen.
  Alleen bestuursleden en de onderhoudsploeg hebben toegang tot ons complex.
  Wij hopen op jullie begrip en medewerking in deze situatie!

  Update dinsdag 24 maart:

  De familiedag gaat niet door.
  Alle klaverjasavonen gaan dit voetbalseizoen niet door.

  Update vrijdag 24 maart:

  Buurtresto van dinsdag 7 april en 5 mei gaan niet door.

  Update woensdag 18 maart:
  Voor iedereen geldt: de velden mogen niet betreed worden. Dat geldt voor het gehele complex.
  (Noodverordening COVID-19 veiligheidsregio Haaglanden, vastgesteld op 16 maart 2020 te Den Haag)

  Update zondag 15 maart:
  Vanaf zondag 15 maart 18:00u t/m maandag 6 april is de kantine gesloten.
  De hieronder vermelde datum van 1 april over wedstrijden en trainingen is verlengd t/m 6 april.
  Update vrijdag 13 maart:
  De klaverjasavonden van maandag 16 en maandag 30 maart zijn uitgesteld.
  Update donderdag 12 maart:
  Naar aanleiding van de persconferentie over het coronavirus van zojuist en de berichtgeving van de KNVB dat alle wedstrijden tot 1 april worden afgelast, is er ook besloten om alle trainingen voorlopig GEEN doorgang te laten vinden.
  Voetbalquiz
  De voetbalquiz van vrijdag 20 maart is uitgesteld.
  Update dinsdag 10 maart:
  Op advies van het RIVM wordt sinds maandagavond opgeroepen om ook geen handen te schudden. Dit meldt het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport maandagavond. 'Goed je handen wassen, hoesten en niezen in de binnenkant van je elleboog en papieren zakdoekjes gebruiken. Zwaai vooral niet met deze witte zakdoekjes als de trainer niet goed presteert. Die algemene hygiënemaatregelen zijn belangrijk om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan', aldus het ministerie.
  Nu het coronavirus ook ons land heeft bereikt en de voorjaarsvakantie voorbij is, hebben ons enkele vragen bereikt over de maatregelen die wij op onze club nemen. Wij vragen u de officiële berichtgeving op de website van het RIVM en de GGD te volgen.
  RKAVV volgt de adviezen van de GGD en het RIVM. Deze adviezen van de GGD zijn leidend voor verenigingen in onze regio. We vragen onze vrijwilligers en trainers, maar ook de leden en kinderen en hun ouders, deze richtlijnen en adviezen te volgen.
  Het coronavirus kan zich verspreiden via druppels. Bijvoorbeeld als iemand hoest of niest in het gezicht van een ander. De belangrijkste maatregelen zijn heel simpel en wijken niet af van de richtlijnen om verspreiding van reguliere griep- of verkoudheidsvirus te beperken: 
  - Was je handen vaak en goed. Minimaal 20 seconden
  - Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  - Gebruik papieren tissues en gooi ze na gebruik direct weg
  Vervolg eerder gepubliceerd artikel:
  De vakantieperiode is afgelopen maandag ten einde gekomen en misschien komen er mensen na een reis terug uit een gebied met het corona-virus. Het RIVM geeft aan dat iedereen gewoon naar school of werk kan dus ook naar de club. Als deze mensen niet ziek zijn, is er geen risico voor u of uw omgeving.
  Als mensen koorts en hoestklachten hebben, én net terugkomen uit een besmet gebied, mogen zij niet naar school, werk of de club. Dan dienen zij telefonisch contact op te nemen met de huisarts. De huisarts heeft overleg met de GGD (Gemeentelijke Gezondheidsdienst) of er verder onderzoek nodig is en welke maatregelen moeten worden genomen.

  Indien de overheid besluit dat er verdere maatregelen genomen moeten worden om de verspreiding van het virus te beperken, dan zullen die ook gelden voor onze vereniging. Wij zullen dan ook alle noodzakelijke maatregelen nemen voor de beperking van verspreiding. Indien voor de nationale en internationale wedstrijden en toernooien vanwege het coronavirus een negatief advies wordt afgegeven dan zullen we dit advies volgen.

  Wij vragen u ook de vereniging via bestuurssecretariaat@rkavv.nl direct te informeren indien iemand in uw directe omgeving het coronavirus heeft.
  Voor verdere uitleg en informatie kunt u terecht op de website van de GGD, de actuele pagina van het RIVM, en de rijksoverheid.
  Namens het bestuur,
  Ehab Shaaban
  bestuurssecretariaat@rkavv.nl

rfwbs-sliderfwbs-slide