• Afgelopen seizoen heeft Johan van der Woude aangegeven om te willen stoppen als coordinator JO12-13. Carolus Dat gaat hier nu invulling aan geven.
  Carolus deed afgelopen seizoen de JO10-11 en deze lettergroep kwam hierdoor vacant.

  Een goed gesprek
  Afgelopen week hebben John Stolk en ik een heel fijn gesprek met Marc Hauptmeijer gehad en wij zijn dan ook blij om te kunnen melden dat de JO10-11, in Marc een nieuwe coördinator heeft!

  Johan, wij willen jou hartelijk bedanken voor al het werk wat jij voor de club maar voornamelijk voor jouw “spelers en ouders” hebt gedaan en wij wensen jou net zo’n leuke tijd toe bij de Jeugd Activiteiten Commissie (JAC). Ook zullen wij jou nog vaak als scheidsrechter op het veld tegenkomen.

  Marc Hauptmeijer stelt zich voor:
  Via deze weg wil ik mezelf even voorstellen. In 2009 ben ik samen met Bregje in Leidschendam komen wonen. Met Simon, Guus en Quint hebben wij een gezin van vijf, waarbij sporten een belangrijk onderdeel is. In het verleden heb ik een aantal jaar in het 5e van de zondag gespeeld en Guus is een paar jaar lid en nu speler van de JO10. Mijn oudste zoon zit op tennis en de jongste denkt erover om te gaan voetballen, zodra hij zijn zwemdiploma heeft gehaald.
  Nu de vraag voorbij is gekomen om coördinator te worden bij RKAVV van de JO10 en JO11, lijkt het mij een mooi moment om een steentje bij te dragen aan de vereniging. Een gezellige club waar we zelf al jaren plezier beleven en die alleen kan draaien op vrijwilligers. Samen kunnen we ervoor zorgen, dat onze jongens en meiden nog heel lang veel plezier met elkaar beleven.
  Tot ziens binnenkort bij RKAVV!

  Marc, veel plezier en succes maar vooral welkom!

  Sabine Smit
  Hoof Coördinator Organisatorische Voetbalzaken

rfwbs-sliderfwbs-slide