• Matthijs Hazebroek, de keeper van RKAVV JO9-1, is opgemerkt door Sparta Rotterdam. Door zijn goede prestaties is Matthijs namelijk uitgenodigd voor een aantal stageactiviteiten bij de Betaald Voetbal Organisatie (BVO). Als club vallen we op in het Rotterdamse. Onlangs is immers ook Joah Kok uit hetzelfde team al uitgenodigd voor een stage bij Sparta.
  Dat de talentvolle keeper is opgevallen bij Sparta heeft Matthijs aan zichzelf te danken, maar ook aan het podium dat RKAVV de jeugd op zowel het persoonlijke als het technische vlak geeft. Dat we als club hiermee aan de weg hebben getimmerd is bij de BVO's dus niet onopgemerkt gebleven.

  RKAVV timmert aan de weg
  RKAVV blijft groeien, vooral in de jongere leeftijdscategorieën neemt het aantal leden sterk toe. Dit is mede te danken aan de vele activiteiten en uitstekende technische begeleiding in de afgelopen seizoenen. Dit waren seizoenen met vele beperkingen, waarin RKAVV echter altijd op zoek bleef naar wat wél kon binnen de omstandigheden. Mede daardoor is er bij RKAVV voor de jeugd altijd wat te doen. Het resultaat is een groeiende en bloeiende jeugdafdeling. Er zijn veel trainers beschikbaar (waaronder dus hele goede keeperstrainers!), zodat spelers in kleine groepen kunnen trainen en er ruimte is voor persoonlijke aandacht.

  Ook in het huidige seizoen zet de aanwas van nieuwe leden door. Dit leidt niet alleen tot een verbreding, maar door de ervaren en enthousiaste begeleiding ook tot een kwaliteitsverbetering. Dit blijft ook bij BVO’s niet onopgemerkt. Regelmatig zijn er scouts langs de lijn te vinden. RKAVV heeft een samenwerkingsverband met ADO Den Haag ‘partner in talent ontwikkeling’ maar ook andere clubs komen dus bij RKAVV op bezoek.

  Op stage bij Sparta
  Een stage bij Sparta houdt in dat Matthijs zal deelnemen aan een aantal stageactiviteiten bij Sparta. Dit geeft Sparta de mogelijkheid om de spelers goed te beoordelen voor een evt. vervolg bij de BVO.
  RKAVV wenst Matthijs veel succes en plezier toe met zijn stageperiode bij Sparta!

rfwbs-sliderfwbs-slide