• Maurizio Ceccucci verlaat RKAVV na zes seizoenen

  Zes seizoenen
  Na komende zomer gaan, na zes seizoenen, RKAVV en Maurizio Ceccucci uit elkaar.
  We kijken terug op een mooie periode van Maurizio als hoofdtrainer. In de afgelopen zes jaar veranderde RKAVV van een degradatiekandidaat in een potentiële kampioenskandidaat.
   
  Eigen jeugd
  Samen met zijn staf heeft Maurizio een aanvallende en attractieve speelwijze ontwikkeld waarin het publiek regelmatig werd getracteerd op mooie wedstrijden. Vele spelers uit de eigen jeugd maakten in deze periode hun debuut in RKAVV 1.

  Randzaken
  Samen met Technisch Manager Rob van Pruijssen heeft Maurizio vele randzaken geproffesionaliseerd, waaronder de introductie van de videoanalyse.

  Hoofdtrainer plus
  Naast het trainerschap van RKAVV 1 betekende hij meer voor de club dan alleen het voetbal. Zo was hij tijdens Corona de bedenker van de maaltijdbezorgingen bij ouderen die op één of andere manier verbonden waren met RKAVV. Ook was hij de aanjager van het verstevigen van de relaties met onze WIJZIJNRKAVV-partners. Kortom een aangename ontwikkeling binnen onze club en voor ons maatschappelijke label WIJZIJNRKAVV.

  Gezonde basis
  Het is dan ook de uitgesproken wens van Maurizio om met een prijs afscheid te kunnen nemen van RKAVV en een goede en gezonde basis achter te laten voor de toekomst van RKAVV.
   
  Wij wensen Maurizio succes toe bij het afmaken van dit mooie seizoen en natuurlijk ook heel veel succes bij zijn volgende vereniging

rfwbs-sliderfwbs-slide