• Ons oud papiergroep heeft een groot tekort aan vrijwilligers die af en toe helpen om het papier in de container te leggen.
  Die paar (2) mensen die we nog hebben kunnen het samen niet meer aan. Dat zorgde ervoor dat er teveel papier (en karton) buiten de container bleef liggen.

  Wouter Dubbeldam heeft het probleem voorgelegd bij de MO17 groep en gevraagd of ze voor hun training, afgelopen dinsdagavond, een kwartier eerder wilden komen om wat papier de container in te sjouwen.
  De verrassing was enorm! Vrijwel alle meiden van MO17-1 en MO17-2 stonden om kwart over zeven de container te vullen!
  Die meiden hebben echt laten zien dat ze van aanpakken weten. In een recordtempo werd alles naar binnen gelopen, JA werkelijk ALLES!

  De opgebouwde achterstand is door deze meiden in een keer volledig weggewerkt. Natuurlijk onze grote complimenten voor deze vreselijk mooie actie. Ontzettend bedankt! Jullie mogen trots zijn op jezelf! RKAVV is onwijs trots op jullie.
   
  Als er meer leiders of trainers zijn die dit af en toe op willen pakken dan kun je je voor de sleutel van de container melden bij bestuur@rkavv.nl

  Ook ouders kunnen dit oppakken als vrijwilligersfunctie, bv tijdens de training van je kind. Het lage contributietarief is dan van toepassing.
   
  Het bestuur

rfwbs-sliderfwbs-slide