• Mini Champions League zaalvoetbaltoernooi groot succes!

  Het was een regenachtige woensdagochtend in de kerstvakantie, de ideale dag voor het RKAVV zaalvoetbaltoernooi voor de jongste jeugd. Het mini Champions League-toernooi!
  Het eerste toernooi was voor jongens onder de 7, gevolgd door een toernooi voor onder 8 en onder 9 jaar. In totaal deden er 8 teams mee.

  Er werd gespeeld in de zaal op het complex van de Kastelenring. De banken zaten vol met toeschouwers. De eerste wedstrijd was tussen Manchester United en Paris Saint-Germain. Beide teams waren vol jonge, enthousiaste spelers die klaar waren om alles op het veld te geven. De wedstrijd was intens, met twee teams die hard vochten voor elke bal. Uiteindelijk was het Manchester United die er met de overwinning vandoor ging, 1-0.

  De wedstrijden waren spannend, met teams die qua vaardigheid en strategie aan elkaar gewaagd waren.

  Terwijl de ochtend vorderde, streden alle teams op het veld, maar uiteindelijk waren het Manchester United bij de JO7 en Real Madrid bij de JO8/JO9 die als winnaars uit de bus kwamen. De jonge spelers van beide teams sprongen een gat in de lucht.

  Het was een heerlijke voetbaldag. Prachtige acties, mooie doelpunten en gezelligheid. Het mini Champions League-toernooi bij RKAVV Leidschendam was een groot succes en iedereen keek al uit naar het toernooi van volgend jaar.

rfwbs-sliderfwbs-slide